Magični sprej – Spirit of Ganesha

45,00

100% naravna dišava Spirit of Ganesha:

☑️ prinaša s svojimi aromatičnimi vonjavami in posvečenim kristalom unikatno energijsko vibracijo

☑️ pomaga pripeljati rešitve za vse ovire, ki te ustavljajo poti

☑️ odstranjuje ovire, ki so lahko tudi karmične in odlična podpora za umetniške projekte, zadeve povezane z modrostjo in pisateljevanjem

☑️ z redno uporabo se začuti podpora neskončnega otpimizma

Preprosta uporaba: 3 x posprejaš  nad glavo in / ali po vseh kotih v prostorih tvojega doma

(6 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Sprej za auro in prostor Spirit of Ganesha energijsko dvigne tvojo vibracijo in vibracijo prostora. Konekcija Ganeshe ti skozi magični sprej pomaga pripeljati rešitve za vse ovire, ki te ustavljajo na tvoji poti.

Konekcija, ki jo pripelje Spirit of Ganesha, je namreč pritok blaginje, miru in harmonije na vseh področjih tvojega življenja. Močna vibracija Ganeshe odstranjuje ovire, ki so lahko tudi karmične. Ganesha te v obliki materializacije in blaginje podpre v umetniških projektih, zadevah povezanih z modrostjo in pisateljevanju.

Z redno uporabo boš začutil-a podporo, da je resnično vse mogoče.

Kako ti sprej Spirit of Ganesha pomaga?

 • prinaša s svojimi aromatičnimi vonjavami in posvečenim kristalom unikatno energijsko vibracijo
 • aktivira srečo in odpira najgloblje srčne želje v uresničevanje
 • skozi redno uporabo prinaša življenjski uspeh
 • odstranjuje ovire, ki se pojavijo na tvoji poti
 • okrepi notranjo modrost srca in Duše, da se odpreš za optimalno življenje in enostavne ter sproščene rešitve
 • aktivno pomaga pri novih začetkih, odpira navdih v ljudeh in okoliščine, ki so že pripravljene v prihodnosti, da se zgodijo v tvoje najvišje dobro
 • sprošča strahove in pomaga vsakomur ob redni uporabi, da mu življenje postane sproščeno, preprosto in jasno
 • je najmočnejši razreševalec ovir, saj iz zapletenih situacij ob redni uporabi izpostavi 3 korake, ki so potrebni za uresničitev želje ali cilja
 • pomaga vsem šibkim – da se opogumijo, vsem stramežljivim – da zasijejo, vsem neodgovornim – da spontano sprejmejo potrebno odgovornost
 • z redno uporabo po nekaj tednih začne nuditi zaščito in oporo na vseh področjih življenja
 • pomaga terapevtom pri globljih uvidih in energijski zaščiti njihovih energij ob vsakem pacientu

Kako sprej Spirit of Ganesha uporabljati?

Uporaba za osebni preporod:

 1. Zjutraj, skozi dan in zvečer si poškropiš dlani in vratni del zadaj in grlo spredaj ter 3 x globoko vdihneš in izdihneš ter predaj vsa odvečna čustva in misli v energije Ganeshi, da jih razgradi.
 2. Preden začneš z delom (terapevtskim ali kreativnim ustvarjanjem ali kakršnim koli delom, kjer bi želel-a, da nimaš miselnih, čustvenih ovir in pritiskov drugih sodelavcev ali pritiskov drugih nalog, ki čakajo na vrsto in te roki že priganjajo … , ali pritiskov strank, … ) si 3 krat poškropiš nad glavo – dvigneš roko kolikor gre – da se Spirit of Ganesha razširi po tvojih energijah in naredi svojo magičnost.

Uporaba v prostoru:

 1. Z njim redno dnevno zaščiti vhod v tvoj dom in / ali poslovni prostor. Dovolj je, če nad vhodnih vratih 3 x poškropiš in se v mislih zahvališ: “Ganesha hvala – hvala – hvala Ganesha!”
 2. Če zaznaš, da negativni vplivi prihajajo skozi okna, poškropi robove oken in zraven pazi na ravno držo ter v mislih pokliči Ganesho, da naredi energijsko zaščito: “Ganesha, očisti in zaščiti ta prostor z najvišjimi in najlepšimi vibracijami Svetlobe!”

Magični ritual ob uporabi Ganeshe

Po uporabi spreja si predstavljaj zlato sonce nad glavo, zapreš oči in v mislih reci: “Ganesha, prosim za odstranitev vseh ovir, ki so v meni, zunaj mene v tem trenutku Sedaj. Hvala.” (lahko dodaš področje, kjer želiš, da se to izpelje)

Lahko pa uporabiš tudi tole priprošnjo:

»Ljubljeni Ganeš, hvala, da danes s harmonijo in spokojnostjo, ki večno in brezmejno vladata, gradiš mojo pot. Hvaležen(a) sem ti, da hodiš pred menoj in odstranjuješ vse zapreke, ki bi lahko ovirale moj napredek. Pomagaj mi, da bi danes v vsem videla(a) blagoslov. Hvala.« Vir molitve Doreen Virtue, Nadangeli in vnebovzeti mojstri.

Za zaščito pred negativnimi energijami (energijskim mrčesom – elementarji pa ti priporačamo uporabo spreja Moje sonce.

Dodatne informacije

Teža126 g

Sestavine

6 mnenj za Magični sprej – Spirit of Ganesha

 1. Marjetka Vodovnik

  Moj najljubši je Sprey Ganesha, super osvezi prostor in daje močno podporo.

  Marjetka

 2. Tatjana Vuzem

  Sprej Ganesha je eden izmed ljubsih izdelkov, se posebej v sluzbi meni zelo dragocen, se posebej v nočni. 😉

 3. Edita Fric (preverjena stranka)

  Pozdravljeni!

  Prav vsi izdelki so me prijetno presenetili. Estestko zelo všečni in vse skupja zelo lepo zapakirano. Da ne govorim kako lepo diši sprej 🙂

  Lep pozdrav, Edita Fric

 4. Valentina (preverjena stranka)

  Dragi,

  hvala vam za izdelke. Zelo sem zadovoljna, brez pričakovanj sem se odprla energijam..
  Magični sprej deluje, poživlja nežno in me počasi spreminja v boljšo žensko. Čisto sem pozabila, a kasneje opazila, kako drugače odreagiram in da imam podporo.
  Hvaležna Ganeshi. Hvalahvala.

  Prijazen, poletni pozdrav iz Vipavske doline.
  Valentina

 5. Mira

  Pozdravljeni🌈🌞🐞
  Hvala🙏res hvala iz srca❤️za vaše izdelke.
  Zlato spiralo že poznam kar nekaj časa. Uporabljam jo predvsem za čiščenje kristalov in energiziranje vode in včasih sedim na njej 👌🌀eno imam na obesku za ključe, da podpira energije doma.
  Spray GANESHA pa uporabljam prvič, tako da rezultati še prihajajo. Popolnoma zaupam tej čudoviti energiji🥰💝
  Hvala ker ste🙏🌠
  Mira

 6. Tomi (preverjena stranka)

  Oj, pozdravljeni

  Vsekakor bom vestno izdelke uporabljal še naprej saj pri vsaki uporabi začutim reakcijo in to mi zadostuje za potrditev delovanja.

  Lepo pozdravljeni

  Tomi

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja