Spirit of GaneshaSpirit of Ganesha
Spirit of GaneshaSpirit of Ganesha
Spirit of Ganesha
Magični sprej – Spirit of Ganesha

Magični sprej – Spirit of Ganesha

45,00

– Konekcija Ganeshe vam skozi magični sprej pomaga pripeljati rešitve za vse ovire, ki vas ustavljajo na vaši poti.

– Konekcija, ki jo pripelje Spirit of Ganesha je namreč pritok blaginje, miru in harmonije na vseh področjih vašega življenja.

– Močna vibracija Ganeshe odstranjuje ovire, ki so lahko tudi karmične.

– Ganesha vas v obliki materializacije in blaginje podpre v umetniških projektih, zadevah povezanih z modrostjo in pisateljevanju.

– Z redno uporabo boste začutili podporo, da je resnično vse mogoče.

Uporaba: 3 x posprejate auro nad glavo in / ali po vseh kotih v prostorih vašega doma.

 

Brezplačna dostavo po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Naravno, proizvedeno z ljubeznijo
Varen nakup

Spirit of GaneshaSprej za auro in prostor Spirit of Ganesha energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora. Konekcija Ganeshe vam skozi magični sprej pomaga pripeljati rešitve za vse ovire, ki vas ustavljajo na vaši poti.

Konekcija, ki jo pripelje Spirit of Ganesha je namreč pritok blaginje, miru in harmonije na vseh področjih vašega življenja. Močna vibracija Ganeshe odstranjuje ovire, ki so lahko tudi karmične. Ganesha vas v obliki materializacije in blaginje podpre v umetniških projektih, zadevah povezanih z modrostjo in pisateljevanju.

Z redno uporabo boste začutili podporo, da je resnično vse mogoče.

Kako vam sprej Spirit of Ganesha pomaga?

 • prinaša s svojimi aromatičnimi vonjavami in posvečenim kristalom unikatno energijsko vibracijo
 • aktivira srečo in odpira najgloblje srčne želje v uresničevanje
 • skozi redno uporabo prinaša življenjski uspeh
 • odstranjuje ovire, ki se vam pojavijo na vaši poti
 • okrepi notranjo modrost srca in Duše, da se odprete za optimalno življenje in enostavne ter sproščene rešitve
 • aktivno pomaga pri novih začetkih, odpira navdih v ljudeh in okoliščine, ki so že pripravljene v prihodnosti, da se zgodijo v vaše najvišje dobro
 • sprošča strahove in pomaga vsakomur ob redni uporabi, da mu življenje postane sproščeno, preprosto in jasno
 • je najmočnejši razreševalec ovir, saj iz zapletenih situacij ob redni uporabi izpostavi 3 korake, ki so potrebni za uresničitev želje ali cilja
 • pomaga vsem šibkim – da se opogumijo, vsem stramežljivim – da zasijejo, vsem neodgovornim – da spontano sprejmejo potrebno odgovornost
 • z redno uporabo po nekaj tednih začne nuditi zaščito in oporo na vseh področjih življenja
 • pomaga terapevtom pri globljih uvidih in energijski zaščiti njihovih energij ob vsakem pacientu

Kako sprej Spirit of Ganesha uporabljati?

Uporaba za osebni preporod:

 1. Spirit of GaneshaZjutraj, skozi dan in zvečer si poškropite dlani in vratni del zadaj in grlo spredaj ter 3 x globoko vdihnite in izdihnite ter predajte vsa odvečna čustva in misli v energije Ganeshi, da jih razgradi.
 2. Preden začnete z delom (terapevtskim ali kreativnim ustvarjanjem ali kakršnim koli delom, kjer bi želeli, da nimate miselnih, čustvenih ovir in pritiskov drugih sodelavcev ali pritiskov drugih nalog, ki čakajo na vrsto in vas roki oddaje že priganjajo … , ali pritiskov strank, … ) si 3 krat poškropite nad glavo – dvignete roko kolikor gre – da se Spirit of Ganesha razširi po vaših energijah in naredi svojo magičnost.

Uporaba v prostoru:

 1. Z njim redno dnevno zaščitite vhod v vaš dom in / ali poslovni prostor. Dovolj je, če nad vhodnih vratih 3 x poškropite in se v mislih zahvalite: “Ganesha hvala – hvala – hvala Ganesha!”
 2. Če zaznavate, da negativni vplivi prihajajo skozi okna, poškropite robove oken in zraven pazite na ravno držo ter v mislih pokličite Ganesho, da naredi energijsko zaščito: “Ganesha, očisti in zaščiti ta prostor z najvišjimi in najlepšimi vibracijami Svetlobe!”

Magični ritual ob uporabi Ganeshe

Po uporabi spreja si predstavljajte zlato sonce nad glavo in zaprete oči in v mislih recite: “Ganesha, prosim za odstranitev vseh ovir, ki so v meni, zunaj mene v tem trenutku Sedaj. Hvala.” (lahko dodate področje, kjer želite da se to izpelje)

Lahko pa uporabite tudi tole priprošnjo:

»Ljubljeni Ganeš, hvala, da danes s harmonijo in spokojnostjo, ki večno in brezmejno vladata, gradiš mojo pot. Hvaležen(a) sem ti, da hodiš pred menoj in odstranjuješ vse zapreke, ki bi lahko ovirale moj napredek. Pomagaj mi, da bi danes v vsem videla(a) blagoslov. Hvala.« Vir molitve Doreen Virtue, Nadangeli in vnebovzeti mojstri.

Za zaščito pred negativnimi energijami, energijskim mrčesom – elementarji pa vam priporačamo uporabo spreja Moje sonce.

 

Dodatne informacije

Teža 139 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magični sprej – Spirit of Ganesha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja