Sprej za auro in prostor – Dotik svetlobe

19,00

Sprej za auro in prostor:

☑️ idealna izbira za uporabo pred meditacijo, jogo, branjem knjig in vsemi ostalimi pomirjujočimi aktivnostmi

☑️ energijsko dvigne vibracijo stanovalcev in prostora, saj ti pomaga sprostiti slabe energije, ki so se nalepile nate ali na prostor

☑️ pomaga ti pri povezavi z Dušo, Angeli ter Vodniki

☑️ preprosta uporaba – razpršiš nad glavo ali po prostoru

Slovenski izdelek in čudovito darilo zate in vse tvoje ❤️.

(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Naravni sprej za prostor Dotik svetlobe

Sprej Dotik svetlobe za auro in prostor energijsko dvigne tvojo vibracijo in vibracijo prostora.

Pomaga ti sprostiti slabe energije, ki so se nalepile nate in/ali na prostor. Pomaga ti pri povezavi z Dušo, Angeli ter Vodniki in je idealna izbira za uporabo pred meditacijo, jogo, branjem knjig in vsemi ostalimi pomirjujočimi aktivnostmi.

Komu je Sprej Dotik svetlobe namenjen?

Naredili smo ga za vse tiste, ki:

   • pogrešate stik s Svetlobo oziroma ne najdet prave smeri v življenju ali
   • ne zmorete začutiti Ljubezni do sebe in ste izgubili vero ali upanje, da se lahko v življenju kaj spremeni,
   • se radi družite s Svetlobo vaše Duše, Angeli in Vodniki in si želite, da bi to druženje potekalo sproščeno, vsakdanje in redno.

  Kako vam Sprej Dotik svetlobe pomaga?

  Dotik Svetlobe je torej sprej, ki ti pomaga vzpostaviti povezavo s tvojo Dušo, z vsemi Angeli in vodniki, ki so s tabo v tvojem Stebru Svetlobe, ki na različnih frekvencah nosi vse tvoje talente, vsa tvoja znanja preteklih življenj in s tem tudi vse energijske pomočnike, ki jih stik s tem delom Svetlobe aktivira.

  Deluje na način, da se preko tvojih energij zgodi stik s Svetlobo, ki ti je vedno na voljo, a nisi znal-a priti do nje. Ker je možno, da so tvoje energije pogosto polne elementarjev – energijskih mrčesov in negativnih povezav z okoljem, priporočamo souporabo spreja MOJE SONCE, saj le ta očisti tvoje energije, da se bolj uspešno, močneje in hitreje zgradi tvoja notranja povezava s Svetlobo tvoje Duše.

  Kako sprej uporabljati?

  Uporaba:  za osebno uporabo in za prostore, kjer si želiš živeti harmonično in s podporo Duše, Angelov in Vodnikov.

  Za osebno uporabo:

  Sprej vsaj petkrat poškropi nad glavo v različnih smereh od centra navzven, da vonj in energija spreja zaobjame celotno tvojo energijo, ki je običajno okoli fizičnega telesa od pol metra pa do dveh metrov. Po tem je koristno, da za minute ali dve zapreš oči in počasi zadihaš v ritmu 6-3-6-3, kar pomeni: vdihuješ in šteješ do šest, zadržiš dih in šteješ do tri, izdihuješ in šteješ do šest, zadržiš dih in štejete do tri. Vsaj trije cikli tega štetja močno okrepijo uporabo spreja Dotik Svetlobe.

  Idealno je, da sprej Dotik Svetlobe uporabljaš pred meditacijo ali pred iskanjem pomembnih idej za tvoje življenje. Če se redno po uporabi spreja Dotik Svetlobe spomneš na določene Angele ali energije Svetlobe, te bodo le-ti vse bolj spremljali.

  Uporaba v prostoru:

  Uporablja se tudi na prostorih, kjer želiš več podpore Svetlobe Duše, Angelov in Vodnikov: doma ali v službi – poškropiš nad mesti, ker se ljudje največ zadržujejo: nad mizo, njihovimi stoli, vhod v prostore…. Po tem začutiš s celotnim telesom, kako se je spremenila frekvenca prostora in koliko Svetlobe je prisotne.

Dodatne informacije

Teža 119 g

Sestavine

Sestavine: ALCOHOL, AQUA, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, CEDRUS DEODARA WOOD OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

2 mnenji za Sprej za auro in prostor – Dotik svetlobe

 1. Klavdija

  Moj nepogrešljiv spremljevalec doma in v službi 💖

 2. Jana (preverjena stranka)

  Zivijo,

  Ja pri prvi uporabi sem.opazila, da cudovito disi in me je lepo pozivil zjutraj pred odhodom na delo.

  Lp, Jana

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja