Kristali za 5 elementov
Zlata Spirala – večnamenski energijski pripomoček

Zlata Spirala – večnamenski energijski pripomoček

15,00

ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki ti pomaga pri:

☑️ boljši zbranosti pri učenju,

☑️ sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin,

☑️ psihični sprostitvi in navdihu,

☑️ čiščenju vode, kristalov, hrane, itd.,

☑️ odlične pripomoček za terapevte.

Avtorsko

(5 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki ti pomaga pri:

 • boljši zbranosti pri učenju,
 • sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin,
 • psihični sprostitvi in navdihu,
 • čiščenju vode, kristalov, hrane, itd.,
 • odličen pripomoček za energijske terapevte.

(velikost 12 x 12 cm)

Skupaj z zlato spiralo prejmeš tudi navodila za uporabo.

ZLATA SPIRALA za zbranost pri učenju

zlata spiralaZa boljšo zbranost pri učenju ZLATA SPIRALA s svojim delovanje spodbuja pretočnost po vsem telesu in počasi in vztrajno čisti blokade, ki preprečujejo sprejemanje novih znanj in novih idej. Spodbuja tvojo idealno postavitev energijskih teles (merkabo) in tvoje potenciale in zmožnosti dojemanja.

Kako jo uporabljaš:
Če želiš biti bolj zbrani in učinkoviti pri učenju:

 • se usedeš na zlato spiralo (dovolj je, da je presredek na njej) in nekajkrat globoko vdihneš in izdihneš ter se posvetiš snovi, ki jo želite razumeti, jo osvojiti,
 • PRI TEM JE POMEMBNO, DA PIJEŠ DOVOLJ TEKOČINE, ki spodbuja pretočnost telesa in dogajanja v njem.

Opozorilo: v primeru hitre utrujenosti in zaspanosti po sedenju na ZLATI SPIRALI pomeni, da imaš dehidrirano telo, ki potrebuje več tekočine (vsaj 2 l dnevno).

 

ZLATA SPIRALA za sproščanje blokad in bolečin v telesu

.

ZLATA SPIRALA deluje kot energijski ventilator, ki sprosti energije, ki so povzročile blokado in s tem bolečino.

Deluje skozi vse nivoje in skozi vse energije (lastne in energije okolice), zato je njeno delovanje učinkovito v vseh primerih. Zato se uporablja tudi pri kroničnih obolenjih ali različnih simptomih, ki te spremljajo že dolgo časa (otrdelost mišic, kolkov… )

Kako jo uporabljaš:

 • položi jo na mesto bolečine in pusti delovati vsaj 15 – 20 min.
 • Če se bolečina pojavlja že dlje časa, pusti delovati vsaj 30 min, lahko pa tudi dlje, saj ni stranskih učinkov pri delovanju ZLATE SPIRALE.

ZLATA SPIRALA za psihično sprostitev in navdih

.

zlata spirala za spanjeZLATA SPIRALA je povezana z energijo najvišjih sfer, zato z njo lahko delaš tudi psihoterapijo, saj čisti negativne miselne vzorce in strahove, pa tudi odganja energije iz okolice, ki ti takšno razmišljanje spodbujajo.

Kako jo uporabljaš:

 • najbolj enostaven način je, da jo položiš pod blazino, da deluje med spanjem.
 • Med spanjem boš odsanjal-a vse tisto, kar je skrito v tvojih energijah in nate deluje negativno, pa se tega ne zavedaš.
 • Pomembno je, da pustiš delovati spiralo vsaj 14 dni zapored, ne glede na kvaliteto spanja in sanjanja.
 • Po 14 dneh se tvoj um umiri in začneš sprejemati višje energije, ki nate delujejo sprostilno, zdravilno in ti dajejo navdih za Življenje.

.

ZLATA SPIRALA kot podstavek za vodo in kristale

.

ZLATA SPIRALA prinaša jasnost in red v molekule vode. Na ta način tvoje telo sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja. Tako s pomočjo tekočine spreminjaš lastno vibracijo in poveča se pretok življenjskih energij po tvojih sistemih. Če pa želiš v svoje telo vnesti prav določeno vibracijo, si poglej AQUA LIFE nalepke za vodo, ki ti same informirajo vodo na želeno vibracijo. Več o nalepkah si preberi TUKAJ.

kristali za zdravljenje Kako jo uporabljaš:

 • na ZLATO SPIRALO postavi vodo vsaj za 5 minut, lahko pa jo pustite tudi dlje časa,
 • steklenica ali vrč z vodo je lahko na ZLATI SPIRALI ves čas.

ZLATA SPIRALA je zelo učinkovita tudi pri čiščenju kristalov. Na ta način se povežejo s svojim pra-izvorom, s kamninami, iz katerih izhajajo. S tem podstavkom se izbrišejo vsi programi in vse informacije, ki jih je človek zapisal v kristal in niso v podporo harmoniji posameznikovega življenja.

Kako jo uporabljaš:

 • kristal postavi na ZLATO SPIRALO vsaj za 5 minut, da se kristal prečisti in sprejme povezavo s svojim virom. Lahko pa imaš kristale na zlati sprirali cel čas.

Če želiš imeti zlato spiralo vedno s sabo (npr. v denarnici), ti priporočamo tudi nakup priročne baby zlate spirale.

Opombe:

* Podstavek ZLATA SPIRALA se uporablja tudi za čiščenje nakita, krem, hrane, … ne priporočamo pa čiščenja parfumov in drugih dišav, kajti velika verjetnost je, da bo podstavek očistil nekatere sestavine in se bo na ta način spremenil vonj.

* Podstavek se ne uniči (razen fizično) in ni programiran, zato ne more nanj vplivati nobena človeška sila. V stiku z vlago oksidira, vendar ne izgubi svoje funkcije.

Opozorilo: Izdelek ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

Dodatne informacije

Teža 25 g
Dimenzije 12 × 12 cm

5 mnenj za Zlata Spirala – večnamenski energijski pripomoček

 1. Alja V Špiljak

  Priporočam spiralo, ki je zame nepogrešljiv pripomoček tako pri delu s strankami kakor v vsakdanjem življenju – vedno jo nosim s sabo.

 2. Laura Javoršek

  Pozdravljeni,

  izdelke še preizkušam. Valjčki delujejo dobro, hladilno. Zlato spiralo pa sem sanes zjutraj položila na ramo, ki me je bolela in je bilo potem bolje.

  Hvala za zelo lepo zapakiesn paket, vse je tako lično in sije angelsko pozitivno energijo.

  Hvala in vse dobro vam želim.

  Lep dan.
  Laura

 3. Mojca (preverjena stranka)

  Ja seveda je bolje🙏.zaenkrat opažam da bolje spim 😇in da nimam bolečin v križu pred menstruacijo.za želje preko kristalov pa še potekajo..🍀🙃hvala

 4. Maja

  Zelo sem zadovoljna z zlato spiralo. Vsako noč jo imam pod vzglavnikom in res veliko sanjam in kljub temu dobro spim. Imam tudi prstan in opažam ,da sem veliko bolj sproščena in lažje ostajam v tem trenutku v zdaj. Stvari res delujejo.
  Hvala.
  Lp Maja

 5. Nadja (preverjena stranka)

  Pozdravljeni .Zlato spiralo imam že nekaj časa in sem z njim zadovoljna.Predvsem odpravlja razne bolečine ,sem bolj zbrana pa tudi ideje so številne. Večkrat sem naročila tudi za darilo .Ima ga tudi vnukinja .rabi ga priučenju. predvsem vaše spremne besede vaše lepe želje in darilce lepo pogreje in mi je lepo ….lepo pozdravljeni in še veliko uspeha pri vašem delu. Nadja

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja