Zlata Spirala – večnamenski energijski pripomoček

Zlata Spirala – večnamenski energijski pripomoček

15,00

ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki vam pomaga pri:

1. boljši zbranosti pri učenju,
2. sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin,
3. psihični sprostitvi in navdihu,
4. čiščenju vode, kristalov, hrane, itd.

(3 mnenja strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki vam pomaga pri:

(velikost 12 x 12 cm)

1. boljši zbranosti pri učenju,
2. sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin,
3. psihični sprostitvi in navdihu,
4. čiščenju vode, kristalov, hrane, itd.

.

ZLATA SPIRALA za zbranost pri učenju

.

Za boljšo zbranost pri učenju ZLATA SPIRALA s svojim delovanje spodbuja pretočnost po vsem telesu in počasi in vztrajno čisti blokade, ki preprečujejo sprejemanje novih znanj in novih idej. Spodbuja vašo idealno postavitev energijskih teles (merkabo) in vam vedno znova spodbuja vaše potenciale in zmožnosti dojemanja.

.

Kako jo uporabljate:zlata spirala kristali
Če želite biti bolj zbrani in učinkoviti pri učenju, se usedete na zlato spiralo (dovolj je, da je presredek na njej) in nekajkrat globoko vdihnete in izdihnete ter se posvetite snovi, ki jo želite razumeti, jo osvojiti.

.

PRI TEM JE POMEMBNO, DA PIJETE DOVOLJ TEKOČINE, ki spodbuja pretočnost telesa in dogajanja v njem. Opozorilo: če ste hitro utrujeni in zaspani po sedenju na ZLATI SPIRALI pomeni, da imate dehidrirano telo, ki potrebuje več tekočine (vsaj 2 l dnevno).

.

ZLATA SPIRALA za sproščanje blokad in bolečin v telesu

.

ZLATA SPIRALA deluje kot energijski ventilator, ki sprosti energije, ki so povzročile blokado in s tem bolečino. Deluje skozi vse nivoje in skozi vse energije (lastne in energije okolice), zato je njeno delovanje učinkovito v vseh primerih. Zato se uporablja tudi pri kroničnih obolenjih ali različnih simptomih, ki vas spremljajo že dolgo časa (otrdelost mišic, kolkov… )

Kako jo uporabljate:
Položite jo na mesto bolečine in pustite delovati vsaj 15 – 20 min. Če se bolečina pojavlja že dlje časa, pustite delovati vsaj 30 min, lahko pa tudi dlje, saj ni stranskih učinkov pri delovanju ZLATE SPIRALE.

.

ZLATA SPIRALA za psihično sprostitev in navdih

.

ZLATA SPIRALA je povezana z energijo najvišjih sfer, zato z njo lahko delate tudi psihoterapijo, saj čisti negativne miselne vzorce in strahove, pa tudi odganja energije iz okolice, ki vam tako razmišljanje spodbujajo.

.

Kako jo uporabljate:
Najbolj enostavni način je, da jo položite pod blazino, da deluje na vas medtem, ko spite. Med spanjem boste odsanjali vse tisto, kar je skrito v vaših energijah in na vas deluje negativno, pa se tega ne zavedate. Pomembno je, da pustite delovati spiralo vsaj 14 dni zapored, ne glede na kvaliteto spanja in sanjanja. Po 14 dneh se vaš um umiri in začnete sprejemati višje energije, ki na vas delujejo sprostilno, zdravilno in vam dajejo navdih za Življenje.

.

ZLATA SPIRALA kot podstavek za vodo in kristale

.

ZLATA SPIRALA prinaša jasnost in red v molekule vode. Na ta način vaše telo sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja. Tako s pomočjo tekočine spreminjate lastno vibracijo in postajate vse bolj pretočni in odprti za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij po vaših sistemih.

.

ZLATA SPIRALA je zelo učinkovita tudi pri čiščenju kristalov. Na ta način se povežejo s svojim pra-izvorom, s kamninami, iz katerih izhajajo. S tem podstavkom se izbrišejo vsi programi in vse informacije, ki jih je človek zapisal v kristal in niso v podporo harmoniji posameznikovega življenja.

.

Kako jo uporabljate:
Na podstavek ZLATA SPIRALA postavite vodo vsaj za 5 minut, lahko pa jo pustite tudi dlje časa. Steklenica ali vrč z vodo je lahko na ZLATI SPIRALI ves čas. Enako je s kristali. 5 min je dovolj, da se kristal prečisti in sprejme povezavo s svojim virom.

.

Opombe:

* Podstavek ZLATA SPIRALA se uporablja tudi za čiščenje nakita, krem, hrane, … ne priporočamo pa čiščenja parfumov in drugih dišav, kajti velika verjetnost je, da bo podstavek očistil nekatere sestavine in se bo na ta način spremenil vonj.

* Podstavek se ne uniči (razen fizično) in ni programiran, zato ne more nanj vplivati nobena človeška sila. V stiku z vlago oksidira, vendar ne izgubi svoje funkcije.

Opozorilo: Izdelek ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

.

Če želite imeti zlato spiralo vedno s sabo (npr. v denarnici), vam priporočamo tudi nakup priročne baby zlate spirale.

Dodatne informacije

Teža 25 g
Dimenzije 12 × 12 cm

3 mnenja za Zlata Spirala – večnamenski energijski pripomoček

 1. Alja V Špiljak

  Priporočam spiralo, ki je zame nepogrešljiv pripomoček tako pri delu s strankami kakor v vsakdanjem življenju – vedno jo nosim s sabo.

 2. Laura Javoršek

  Pozdravljeni,

  izdelke še preizkušam. Valjčki delujejo dobro, hladilno. Zlato spiralo pa sem sanes zjutraj položila na ramo, ki me je bolela in je bilo potem bolje.

  Hvala za zelo lepo zapakiesn paket, vse je tako lično in sije angelsko pozitivno energijo.

  Hvala in vse dobro vam želim.

  Lep dan.
  Laura

 3. Mojca (preverjena stranka)

  Ja seveda je bolje🙏.zaenkrat opažam da bolje spim 😇in da nimam bolečin v križu pred menstruacijo.za želje preko kristalov pa še potekajo..🍀🙃hvala

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.