Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Moč manifestacijskega zvezka: zakaj in kako ga uporabljati za uresničitev svojih ciljev

Magični manifestacijski zvezek je najbolj preprosta možna verzija za najhitrejšo aktivacijo vsega, kar si želiš realizirati v  življenju. Že naš letni Magični Planer te skozi uporabo vabi, da se učiš manifestirati s pisano besedo vsak dan sproti in te na sistematičen način pripelje do rezultatov in tudi do spremenjenega načina razmišljanja ter organiziranja lastnih energij. Tako se naučiš dobro vlagati svoj čas, voljo, strast, navdih in predvsem trud ter vztrajnost. Uspeh kot srečno življenje je potem logična posledica.

Magični manifestacijski zvezki so dober doprinos k temu načinu in te vabijo, da si različne projekte organiziraš na svoj način, ki ti prinese še dodatno energijsko podporo pri uresničevanju potrebnih korakov iz tvoje strani in odziva okolja oziroma Usode iz druge strani.

manifestacijski zvezek

Sinhroniciteta z Zlato Dobo

Uspešni projekti so tisti, kjer se vse odlično poklopi, kar pomeni, da si povezan-a z energijami Zlate Dobe in s svojo Dušo ter tako vse teče po poti sinhronicitete – energijske usklajenosti z Zlato Dobo.

Pri tem je dobro, da ločiš notranjo in zunanjo sinhroniciteto.

Notranja sinhroniciteta z Zlato Dobo ti pomaga ob pravem času razmisliti o pravih stvareh in imeti pripravljene ideje, predloge ter vse, kar je potrebno, ko se pojavijo zunanje priložnosti za realizacijo, ko se pojavi zunanja sinhroniciteta Zlate Dobe in srečaš prave ljudi ob pravem času, ki jih zanima ravno to, kar imaš ti za ponuditi in / ali obratno. Umetnost stika z Dušo in Zlato Dobo pa ti omogoči, da veš, kdaj koga kontaktirati, komu pisati maile, koga obiskati, .. kako se torej ti sam-a aktiviraš, da pride do pravih rezultatov.
Magični manifestacijski zvezki ti pri vsem tem pomagajo.  Ustvarili smo jih iz želje in izkušenj z namenom, da ti pokažemo, kako lahko najhitreje steče manifestacija želene ideje ali širšega projekta s pomočjo barv in tvoje pripravljenosti k sodelovanju s Svetlobno energijsko podporo Zlate Dobe.

Da ti bodo optimalno služili, razmisli o svojih projektih, željah in potrebah, za katere sicer uporabljaš zvezke. Katere barve ti bodo pomagale premagati ovire ali podpreti delo navzven ali na sebi? Lahko uporabiš intuicijo, kreativnost ali preberi, kaj ti posamezna barva še posebej podpre. Smiselno je namreč, da ponotranjiš idejo magičnih manifestacijskih zvezkov in vzljubiš sam proces ustvarjanja, ki te direktno poveže z energijo Duše in Zlate Dobe.

Skozi barvno in energijsko podporo, ki jo nosijo zvezki, se dogaja notranja kromoterapija. Če poznaš naše naravne kreme po čakrah,  kjer se poleg kromoterapije (zdravljenje z barvami) dogaja tudi aromoterapija (zdravljenje z različnimi naravnimi eteričnimi vonji) ti je ta način že blizu in se boš veliko lažje odločil-a za zanimive in koristne barve magičnih manifestacijskih zvezkov.

Kako sama uporabljam manifestacijske zvezke?

Sama sem na primer v vijolični zvezek SREČA zapisala vse svoje leteče ideje z zelo konkretnimi številkami, ki so potrebne, da se realizirajo. Ta zvezek imam sedaj samo zato, da notri sproti dopisujem ideje, jih razvijam ali opuščam, če tako začutim in pri tem računam, da mi Zlata Doba prinese vso potrebno SREČO, da se realizirajo vse TOČNO TISTE, ki jih Zlata Doba prinaša in želi, da jih jaz realiziram ali sodelujem pri realizaciji na kakršen koli način. Skozi to barvo jih lahko predam pisani besedi in se na njih ne vežem osebno, tako me potem ne bremeni, od kje bodo prišli finančni in drugi pogoji za realizacijo in sem lahko sproti odprta za spreminjanje in sodelovanje.

zvezek A5

Za sprotne, dnevne zadeve imam črni zvezek STABILNOST, kamor pišem vse, kar moram narediti sproti skozi dan ali za prihodnji teden – podobno kot v Magični Planer, samo tu bolj čečkam, izdeje bolj na široko razdelam z opombami, skicami in vsem, kar čez dan prileti, sočasno pa ohranjam stabilnost pri izvedbi vsega, kar moram narediti, kar želim narediti, tako da je ta zvezek miks vsega, v njemu so tudi moje osebne energijske vaje iz Zmenka z Dušo in vse, kar želim fizično narediti, pospraviti, presaditi, zaliti, …  v tem dnevu ali bližnji prihodnosti.

Rumeni zvezek VESELJE sem dobila na Zmenku z Dušo, ko sem spraševala Dušo, kako naj se lotim skrbi za svoje fizično telo in sporočilo je bilo jasno. Zato sem sem notri napisala vse ideje, želje in odločitve, ki se jih že držim in računam, da ko me bo začelo minevati, da bo Duša poskrbela za dodatno veselje, da nadaljujem.

.

Temno rdeči manifestacijski zvezek OBILJE uporabljam za časovne razporeditve naših delavnic, idej za naprej in zapisov vseh poslovnih podpor, ki jih delam in računam na obilje v vseh dobrih pogledih, vključno s konkretnim, materialnim.

Toliko zvezkov in poti magičnih manifestacijskih poti sem uspešno aktivirala odkar so zvezki prišli iz tiskarne in se že veselim naslednjih projektov in idej, ki mi jih bodo nove barve podprle. Trenutno sprašujem energije, katero barvo naj izberem za Transformacijo Življenja – decembrsko delavnico, kjer naredimo energijski preobrat in letni načrt za prihajajoče leto.

Preveri tudi ti, kateri manifestacijski zvezek bi bil optimalen zate in tvoje želene spremembe v življenju. Organiziranost skozi magične manifestacijske zvezke bo prinesla ne samo večjo jasnost, zbranost in organiziranost skozi pisano besedo, temveč tudi magično Svetlobno podporo za vse, kar se bo zapisalo , razjasnilo in prepoznalo – priložnosti v sebi in vsakdanjem življenju.

Poglej si vse barve in priporočila, kateri manifestacijski zvezek A5 izbrati.

Srečno, želim ti bivanje in delovanje v Zlati dobi 🙏✨

Andreja Novak

One comment

  1. Ti zvezki so zame in za otroka kar velik izziv, ker imamo težavo katere izbrati 😁 . Še dobro, da bo kmalu Miklavž. Hči je izbrala Znanje, Pogum in Ljubezen, sin Stabilnost, Akcija in Znanje. Jaz pa Sreča in Mir, in nisem še končala. Res so super in vem, da bomo imeli kmalu celo zbirko doma.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.