Magični manifestacijski zvezek A5

6,50

Ali veš? Vse kar si zapišeš ima podvojeno manifestacijsko moč, saj z zapisom “besedo prizemljiš”. Vsak A5 zvezek je obogaten z energijskimi simboli za obilje in z izbranimi barvami, ki ti še močneje pomagajo pri manifestaciji tvojih ciljev. Uporabljaš ga lahko:

☑️ za različna področja življenja – čaka te 14 različnih barv in življenjskih področij

☑️ za zapisovanje uvidov tekom dneva

☑️ kot meditacijski dnevnik

☑️ za manifestacijo Dušnih in srčnih želja (glej načrt za manifestacijo spodaj)

☑️ kot osebni dnevnik

☑️ za zapisovanje genialnih in manj genialnih idej 😀

☑️ za beleženje vseh opravkov, saj bo tako tvoja glava sproščena in razbremenjena

Ritualimanifestacije

 

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Vse kar si zapišeš ima podvojeno manifestacijsko moč, saj z zapisom “besedo prizemljiš”. Vsak zvezek A5 je obogaten z energijskimi simboli za obilje in z izbranimi barvami, ki ti še močneje pomagajo pri manifestaciji tvojih ciljev. Zvezek je zasnovala Andreja Novak, zakaj in kako ga uporabljati si poglej v njenem zapisu: Moč manifestacijskega zvezka: zakaj in kako ga uporabljati za uresničitev svojih ciljev.

Posebnosti energijskih – manifestacijskih zvezkov

 • Barvna podpora za vsako področje življenja in življenjsko kvaliteto posebej
 • Energijski simboli, ki ti pomaga pri manifestaciji tvojih ciljev in želja
 • Prostor za zapisovanje ciljev in afirmacij: Vsaka stran črtnega A5 zvezka ima prostor, kamor lahko zapišeš vse svoje cilje, afirmacije in ideje. To ti bo pomagalo ohranjati fokus na svojih željah in se osredotočiti na njihovo manifestacijo, ki se bo skozi zapis v zvezek še močneje okrepila.
 • Praktična velikost A5: Ta zvezek je popolne velikosti, da te spremlja kamorkoli greš. Lahko ga imaš v torbi, nahrbtniku ali aktovki, da je vedno pri roki in na ta način lahko manifestiraš svoje sanje kjerkoli in kadarkoli.

Priporočena uporaba zvezka

 • za zapisovanje uvidov tekom dneva
 • kot meditacijski dnevnik
 • za manifestacijo Dušnih in srčnih želja (glej načrt za manifestacijo spodaj)
 • kot svoj osebni dnevnik
 • za zapisovanje genialnih in manj genialnih idej 😀
 • za zapisovanje vseh opravkov, saj bo tako tvoja glava sproščena in osredotočena na sveže misli

Pomen posamezne barve

Vijolični magični manifestacijski zvezek A5:  SREČA

te s pomočjo vijolične barve sprošča in osvobaja ter s podporo energijskih simbolov znotraj poveže s Svetlobo v sebi. Dušna podpora Zlate Dobe se ti pokaže kot sreča, skozi katero sprejemaš ideje, navdihe, spremembe in vse potrebno za realizacijo zapisanega. Vse, kar boš zapisal-a v vijolični zvezek, bo preko sproščene Dušne podpore iz Zlate Dobe se reorganiziralo, spreminjalo in te osrečevalo, da boš bolj lahkoto sodeloval-a v vsem potrebnem.

Zvezek je idealen za nove projekte, za stik s sabo, za šolarje, dijake, študente, še posebej za predmete, ki jim ne ležijo najbolje. 

zvezek A5
Turkizen magični manifestacijski zvezek A5:  MIR

ti prinaša podporo za notranjo umiritev, da najdeš svoj stik s Polji Miru, ki so del Zlate Dobe. Z redno uporabo turkiznega zvezka boš vse bolj povezan-a s svojim notranjim mirom in močjo ter se lažje umiril-a v vseh situacijah, še posebej na področjih, ki jih zapisujete v ta zvezek. 

Zvezek je idealen za vse vas, ki ste kar naprej zaradi nečesa v stresu. Če si po naravi preveč zaskrbljen-a in nervozen/a, potem je to odličen pripomoček zate. Če ti stres povzroča služba, potem uporabi zvezek za svoje delovne zapiske. Priporočljivo je tudi za šolarje, dijake in študente v obdobju izpitov in težjih preizkušenj, saj jih bo uporaba turkiznega zvezka okrepila z zbranostjo na predelu prsnega koša, kar bo posledično okrepilo imunski sistem.

Rdeč magični manifestacijski zvezek A5:  AKCIJA

je smiselno uporabiti za vse stvari, ki jih je potrebno čim prej realizirati ali dokončati, pa tudi za vse tiste projekte, ki jih sicer prelagaš. Aktivira lahko notranji nemir in sočasno doda energijo ter željo, da bi končno naredil-a potrebne stvari, kot so pospraviti dom, dokončati seminarsko ali diplomsko ter narediti tiste korake v življenju, ki se jih malo bojiš, sočasno pa veš, da so potrebni.  

Zvezek je idealen za tiste, ki ste brez prave energije in ne najdete notranje motivacije ali volje za karkoli. Še posebej odličen je za šolarje, dijake in študente, da si v njega pišejo ali zapiske bolj težavnih predmetov, za katere se ne morejo lotiti učiti. Odličen je tudi za pisanje razporeda za delo, učenje, telovadbo in druga opravila, ki jih želiš čim bolj  uspešno opraviti.

Temno rdeč magični manifestacijski zvezek A5:  OBILJE

te podpira pri tistih stvareh, ki so zate temeljnega pomena in imaš občutek, da te pri tem ovira preteklost ali celo karmična bremena. Pomaga ti pri sprejemanju popolne podpore Zlate Dobe pri manifestaciji vsega, čemur ta zvezek nameniš.

Zvezek je idealen za vse, ki želite sproščeno in uspešno zaživeti ter si z rednim so-delovanjem z Dušo in Zlato Dobo ustvariti optimalno življenje, v katerem ste na polno povezani s svojo Dušo in Zlato Dobo ter jo živite navznoter in navzven.

Oranžen magični manifestacijski zvezek A5:   STRAST

ti aktivira življenjsko energijo, notranjo strast za vse stvari, za katere uporabljaš oranžni zvezek. Z redno uporabo oranžnega zvezka boš vse bolj povezan-a s svojo strastjo, kar te bo poživilo in ti dodalo več energije na vsa področja življenja, pa tudi izboljšalo stanje kože.

Zvezek je idealen zate, če ti je življenje postalo preveč rutinsko, pa tudi če ti primanjkuje strasti za vsakdanje življenje. Odličen je tudi za najstnike in tiste, ki se težko odločajo o čemerkoli.

Svetlo zelen magični manifestacijski zvezek A5:   LJUBEZEN

ti aktivira srčno energijo in podpira bolj sproščeno življenje in odpiranje ljubezni do sebe in do življenja ter vsega, kar zapisuješ v svetlo zeleni zvezek. Tako vse postane lažje dosegljivo ter prenehaš hiteti in sebi ter okolici ustvarjati stres. Redna uporaba svetlo zelenega zvezka ti poglobi dihanje in sočasno spontano sodelovanje z Zlato Dobo.

Zvezek je idealen zate, če pogrešaš magičnost v življenju in te je ugrabila sivina vsakdanjika. Odličen je tudi za samske, da se preko njega odprejo ljubezni tudi v dvoje.

Svetlo modri magični manifestacijski zvezek A5:   KREATIVNOST

ti aktivira kreativnost in sposobnost ustvarjanja svojega optimalnega življenja s podporo Duše in Zlate Dobe. Z redno uporabo svetlo modrega zvezka se poveča jasnost in komunikativnost, skozi ustvarjalnost se ženskam lahko harmonizira hormonsko stanje in stanje ščitnice.

Zvezek je idealen zate, če si ne upaš izražati svojih idej, ali ne veš, kaj bi s svojim življenjem. Odlično podpre šolarje, dijake in študente v vsem, kar morajo narediti za svoje obveznosti, podpre pa tudi ustvarjalnost v vseh poklicih in smereh.

Roza magični manifestacijski zvezek A5:   HARMONIJA

te poveže z okoljem na bolj sproščen način in te odmakne od pretirane skrbi, kaj bodo drugi rekli, še posebej v stvareh in področjih, za katere uporabljaš roza zvezek. Z redno uporabo roza zvezka boš dosegel/a večjo notranjo zbranost in okolica te ne bo motila v tvojih korakih življenja. Odličen je za pisanje dnevnika hvaležnosti, saj ti podpore harmonijo z Dušo in Zlato Dobo.

Zvezek je idealen zate, če te okolica preveč obremenjuje in ničesar ne izpelješ brez neželenega vpliva drugih. Odličen je tudi za tiste šolarje, dijake in študente, ki so preveč obremenjeni z družbo in imajo prijatelji ali učitelji na njih negativen vpliv.

Rumen magični manifestacijski zvezek A5:   VESELJE

ti okrepi veselje in doda energije na vsa področja življenja, za katere uporabljaš rumen zvezek. Poskrbi, da te Dušna energija in podpora Zlate Dobe prevzame in jo z veseljem vpeljuješ na področjih, kjer uporabljaš rumen zvezek.

Zvezek je idealen za tista področja življenja, kjer imaš notranji upor, da bi to izpeljal-a na način, ki je zate optimalen. Zato je dobra podpora pri vzpostavljanju novih navad, opuščanju razvad in predvsem pri doseganju ciljev ter dokončevanju šole z veseljem.

Sivkino vijolični magični manifestacijski zvezek A5:   INTUICIJA

ti doda odlično podporo za okrepitev intuicije in notranje povezanosti v vsem, za kar uporabljaš sivkino vijolični zvezek. Z večjo sproščenostjo in navdihom sprejemaš ideje Duše in Zlate Dobe ter postajaš korak za korakom njen dober sodelavec.

Zvezek je idealen za vse, ki čutijo notranji klic po sodelovanju z Dušo in si želijo, da se Zlata Doba čim hitreje realizira v sedanjost. Odličen je tudi za šolarje, dijake in študente, saj jim okrepi intuicijo za boljše sprejemanje znanja in vseh potrebnih veščin za uspešno dokončevanje projektov in šolanja.  

Temno zelen magični manifestacijski zvezek A5:   ZNANJE

ti okrepi notranjo srčno modrost in te vodi v globlji stik s sabo ter vsemi veščinami, ki v tebi začnejo obujati že dobljeno znanje. Podpre ti stik z Dušo, Zlato Dobo in odpre zanimanje za vso znanje, ki ga potrebuješ za uspešno manifestacijo vseh svojih želja.  

Zvezek je idealen zate, če želiš poglobiti razumevanje sebe, življenja in vsega, kar počneš v življenju. Uporabi ga za vsa tista področja, kjer želiš biti strokovnjak ter v globino razumeti tematiko. Odličen je tudi za šolarje, dijake in študente, še posebej za tiste predmete, ki so za njih težji ali jih bolj potrebujejo za nadaljnje življenje.

Bel magični manifestacijski zvezek A5:   POGUM

ti daje možnost novega začetka, za kar je seveda poteben pogum. Zato v ta zvezek vpisuj tista področja, kjer si resnično želiš presekati s preteklostjo in starimi navadami ter s podporo Duše in Zlate Dobe začeti na novo.

Zvezek je idealen zate če oklevaš, da bi naredil-a konkreten korak naprej po svoje. Odličen je tudi za tiste šolarje, dijake in študente, ki potrebujejo več poguma, da se bolj učinkovito lotijo svojih nalog in  učenja.  

zvezek pogum
Siv magični manifestacijski zvezek A5:   MOČ

ti podpre osebno moč na način, da izgubiš potrebo po biti sprejet-a v okolju ali se izpostavljati kjerkoli, kjer ni to res potrebno. Okrepi tvojo Dušno povezavo iz Zlate Dobe in te spodbuja, da to postaneš njen tihi glasnik ter s dejanji narediš večji vtis kot z besedami.

Zvezek je idealen zate, če te okolica preveč obremenjuje oziroma si  po naravi bolj ekstrovertiran-a. Odličen je tudi za šolarje, dijake in študente, še posebej, če so preveč glasni med predavanji.

Črn magični manifestacijski zvezek A5:   STABILNOST

ti daje popolno zaščito pred vplivi okolja ter ti doda stabilnost v stiku z Dušo in Zlato Dobo, zato je odličen za uporabo na področjih, kjer se ti dogajajo motnje oziroma preveliki vplivi okolice, da bi se lahko dobro zbral-a in uspešno sproti izpeljal-a vse potrebno.

Zvezek je idealen za vsakdanje opravke in za večje projekte, kjer so vpleteni številni mojstri ali izvajalci, pa moraš pri tem ohraniti svojo vizijo za stabilno sodelovanje. Odličen je tudi za, dijake in študente, ki jih hormonske spremembe medejo in težko ohranjajo svojo zbranost na potrebne stvari.

Dodatne informacije

Teža 18 g
Izberi zvezek

vijolična- sreča, črna – stabilnost, oranžna – strast, rumena – veselje, zelena – znanje, rdeča – akcija, roza – harmonija, sivka – intuicija, svetlo modra – kreativnost, zelena – ljubezen, svetlo modra – mir, siva – moč, temno rdeča – obilje, bela – pogum

Načrt za manifestacijo

Tvoj osebni načrt za manifestacijo

 • Določi svoje cilje: Prvi korak k uspešni manifestaciji je določitev jasnih ciljev. Kaj točno si želiš doseči? Natančnost je tukaj pomembna. Na primer, namesto da napišeš “želim več denarja”, napiši “do konca leta želim imeti 10.000 evrov na svojem bančnem računu”. Zapiši vse cilje v svoj manifestacijski energijski zvezek.
 • Energijsko ojačaj svoje cilje: Sedaj začuti, kako je, ko so tvoji cilji že doseženi. Zapri oči in si predstavljaj, kako se počutiš, kaj vidiš, zaznavaš in kaj slišiš, ko so cilji uresničeni. Sprejemaj energijsko podporo, ki jo s to vajo ustvarjaš. Ta vaja ti bo pomagala okrepiti tvojo manifestacijsko moč.
 • Zapiši afirmacije, ki te navdihnejo: Afirmacije so pozitivne trditve, ki ti pomagajo ohranjati fokus na dobro in krepijo prepričanje v uresničitev tvojih ciljev. Na primer, “Jaz sem sposoben/a privabiti obilje v svoje življenje.” Zapiši afirmacije, ki resonirajo s tabo in s področjem, ki ga manifestiraš, v svoj energijski zvezek.
 • Redno zapisovanje, ustvari si ritual: V svoj A5 zvezek si redno zapisuj svoje cilje, vaje in afirmacije. Pisanje je močno orodje, ki ti pomaga ohranjati stabilen fokus na tvojih željah. Kar je zapisano, ima tudi večjo energijsko moč uresničitve.
 • Praksa hvaležnosti: Vsak dan zapiši vsaj pet stvari, za katere si hvaležen/a. To bo okrepilo tvojo pozitivno energijsko podporo in povečalo tvojo manifestacijsko moč.
 • Sledi svojemu načrtu: Zvezek naj bo tvoj zaveznik, vodnik in spominski pripomoček. Sledi svojemu načrtu, zapisuj si napredek in bodi dosleden/a pri svojih manifestacijskih praksah.
 • Verjemi vase: Najpomembnejši korak je trdno zaupanje, da lahko dosežeš svoje cilje. Vsakič, ko dvomiš, odpri svoj manifestacijski zvezek, še enkrat preberi svoje cilje in afirmacije, ter se znova vrni na svojo pot uspeha.
 • Praksa potrežljivosti in zaupanje v proces: Manifestacija ni vedno takojšnja. Potrebna je potrpežljivost in zaupanje v proces, v energije. Ne obupaj, če se stvari ne zgodijo takoj. Tvoja vztrajnost bo nagrajena.

S tem načrtom in z uporabo energijskega zvezka bo manifestiranje želja lažje. Ne pozabi, da je ključ do uspeha doslednost, vera in pozitiven fokus. Srečno manifestiranje in že komaj čakamo, da nam sporočiš svoj uspeh!

1 mnenje za Magični manifestacijski zvezek A5

 1. Neca

  Zadnjič mi je kolegica za štos kupila zvezek Ljubezen. Ker sem že nekaj časa samska, sem sprejela izziv in začela v zvezek pisati svoje želje glede partnerstva. Kar tako sem tudi vpisala datum zmenka (bolj za šalo kot za res). No, včeraj je bil ta dan in bila sem na zmenku 😀 tako da Angelca, mislim da bom kupila vse vaše zvezke 🔥. Hvala ❤️❤️❤️

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja