Akcija!

Darilo za novorojenčka in mamico – komplet dveh obeskov LJUBEZEN

Original price was: 214,00€.Current price is: 181,90€.

-15%

Najbolj nepozabno darilo za novorojenčka in mamico, ki bo ostalo v večnem spominu.

Povezava med otrokom in mamo je večna, skrivnostna in vedno temelji na LJUBEZNI. Če želiš razveseliti oba, sta obeska LJUBEZEN najbolj očarljivo in nepozabno darilo, ki ga lahko podariš. Darilo vsebuje:

☑️ srebrn energijski obesek LJUBEZEN za mamico

☑️ otroški srebrn energijski obesek LJUBEZEN za novorojenčka

☑️ DARILO: zlata AQUA-LIFE nalepka za vodo, ki bo poskrebela za regeneracijo mamice po porodu

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Darilo za novorojenčka in mamico – komplet dveh obeskov LJUBEZEN

Najbolj nepozabno darilo za novorojenčka in mamico, ki bo ostalo v večnem spominu.

Darilo vsebuje:

☑️ srebrn energijski obesek LJUBEZEN za mamico v vrednosti 118,00 EUR

☑️ otroški srebrn energijski obesek LJUBEZEN za novorojenčka v vrednosti 96 EUR

☑️ DARILO: zlata AQUA-LIFE nalepka za informiranje vode, ki bo poskrebela za regeneracijo mamice po porodu v vrednosti 9,90 EUR.

darilo za novorojenčka in mamico
Povezava med otrokom in mamo je večna, skrivnostna in vedno temelji na LJUBEZNI. Če želiš razveseliti oba, sta obeska LJUBEZEN najbolj očarljivo in nepozabno darilo, ki ga lahko podariš.
darilo na novorojenčka in mamico

Zakaj je darilo za mamico in otroka tako posebno?

 • Ker ne govorimo o klasičnem nakitu ampak o energijskem nakitu,
 • obeska bosta povezala tako novorojenčka kot mamico z univerzalni silo ljubezni, ki jo predstavlja Mojster 2. Žarka Svetlobe,
 • ko je otrok dovolj star, da nosi obesek, da bo le-ta zaščitil pred vplivi okolice in ga ovil v mehkobo, milino in povdaril čutenje notranje ljubezni (pred 4. letom odsvetujemo nošenje nakita, dovolj je, da ga hraniš v otroški sobi)
 • mamica bo z obeskom prejela mehkobo in nežnost, obsek jo bo vodil v ljubezen do sebe, ki je še posebej po porodu včasih na “stranskem tiru”
 • obeska sta v fizični obliki prikaz večne ljubezni med otrokom in mamo,
 • ker bosta čez par let tako otrok kot mamica ponosna, da si delita tako lepo darilo 😇.

Izdelano v malih serijah

Nakit je v celoti izdelan v Sloveniji (od ideje do izvedbe) in je prvi nakit z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe na svetu. Za idejo, dizajn in energijsko delovanje je zaslužna Andreja Novak, ki je tako še enkrat dokazala svojo mojstrstvo v energijah.

Vsak obesek je ročno delo našega zlatarja in je zato unikat.

Naroči darilo pravočasno, saj je zaradi velikega povpraševanja večkrat tudi čakalna doba.

Privošči svojim najdražjim najboljšo zaščito in vibracijo Svetlobe, ki je osvojila že mnoge kupce Trgovine Angelca.

darilo za novorojenčka in mamico

Obeska sta:

 • slovenski izdelek, ročno delo, srebro
 • obesek za mamico je na voljo v srebrni in črni barvi, obesek za novorojenčka pa v srebrni barvi
 • obeska se lahko nosita na obeh straneh, saj je na drugi strani vgraviran napis LOVE
 • pakirana sta vsak v svoji darilni škatljici s čudovitim posvetilom Mojstra 2. Žarka Svetlobe
 • če potrebuješ zraven obeska tudi srebrno verižico (kot je na fotografiji)  jo lahko izbereš TUKAJ.

Material in vzdrževanje

Obeska sta slovenska izdelka in ročno delo.

 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da
Ker je srebro občutljiva kovina je pomembno, da obeska primerno vzdržuješ, da bosta ostala lepa še dolgo časa.

Svetujemo ti sledeče:

 • kadar obesek ne nosiš ga hraniš v originalni škatljici,
 • srebro umivaj samo z blago milnico in posuši z mehko krpo. Za čiščenje lahko uporabljaš enega od naših naravnih gelov za tuširanje, več o njih si poglejte TUKAJ,
 • odsvetujemo ti nošenje obeska v termalnih vodah,
 • če uporabljaš lak za lase, parfum ali kreme, ki niso na naravni osnovi ti priporočamo, da si obesek nadeneš po uporabi teh sredstev.

Več o 2. dušnem žarku

Značilnosti 2. dušnega žarka – LJUBEZEN

 • 2. žarek LJUBEZEN prinaša mehko, nežno in zdravilno energijo za življenje.
 • Ta žarek v sebi nosijo osebe, ki imajo globoko potrebo po najbolj čisti ljubezni.
 • Zaradi močnega čutenja in potrebe po ljubezni, je lahko zgodnje življenje zaznamovano s čustvenimi ranami.
 • Naloga oseb z duhovnim žarkom ljubezen je, da se ne glede na okoliščine povezujejo z ljubeznijo, ki jim je dana od rojstva  ter sijejo ljubezen navzven. Tako najbolje opravljajo svoje poslanstvo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilo za novorojenčka in mamico – komplet dveh obeskov LJUBEZEN”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja