Zeleno zlato naravna kozmetika iz hmelja

Zeleno zlato naravna kozmetika iz hmelja vam nudi popolno razvajanje vaše kože z odlično kombinacijo naravnih sestavin  (vključno z dodatkom eteričnega olja hmelja).

Ekskluzivni izdelki iz linije Zeleno zlato so vsestranski negovalni izdelki primerni za vse tipe kože in učinkovito delujejo proti staranju kože in nastajanju gub, spodbujajo obnavljanje kože ter imajo zaradi dodatka hmelja pomirjevalni učinek in hkrati delujejo kot afrodiziak. V kolekciji Zeleno zlato se nahajajo naslednji izdelki: Naravna krema za obraz Verbena, Naravna krema za obraz Vrtnica, Naravni serum za nego kože okoli oči Grace, Naravni piling za obraz Grace, Naravni piling za telo Eros, Naravno olje za telo Eros, Naravni gel za tuširanje Eros in naravni šampon za lase Eros.

Blagovna znamka Zeleno zlato je registrirana pri Uradu RS za intelektualno lastnino, registrska številka znamke: 201671075 in je registrirana za kozmetične proizvode. Datum registracije: 26.06.2018 z veljavnostjo do 12.09.2026. Blagovna znamka je last podjetja Merkaba d.o.o..

naravna kozmetika

Prikaz vseh 12 rezultatov

Prikaz vseh 12 rezultatov