ELIKSIR ROŽEVEC JIN ENERGIJA

9,90

Živa voda je še kako pomembna telesu, saj predstavlja vir sveže energije v današnjem stresnem življenju.

S pitjem te vode obogatimo svoje telo s celotnim mavričnim spektrom. Telesu omogočite optimalno delovanje in uravnavate energije v njem. Iz telesa se tako pričnejo izločati strupi in težke kovine. Več kisika lahko doteka k celicam. Splošno počutje se opazno izboljša.

Eliksir s kristali kamene strele, roževca in ametista prinaša mehkejšo energijo zaradi kvalitet roževca ( priporočamo ga za 4.čakro ). S pitjem takšnega eliksira negujemo v sebi jin energijo, ljubezen, mehkobo…

Opozorilo: Izdelek ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Kristali v vodi izboljšajo njeno kvaliteto in jo prečistijo.

AMETIST: Energija ametista omogoča boljšo absorbcijo vitaminov, mineralov in encimov iz prehrane. S svojimi kvalitetami ubija bakterije in viruse v našem telesu.

KAMENA STRELA Je vsestransko najbolj uporaben kristal, ki čisti čakre, prečiščuje avro in uravnava vaše elektronsko magnetno polje.

ROŽEVEC: prinaša mehkejšo energijo, s pitjem takšnega eliksira negujemo v sebi jin energijo, ljubezen, mehkobo… ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti

Dodatne informacije

Teža101 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ELIKSIR ROŽEVEC JIN ENERGIJA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja