Sprej za auro in prostor Artemida – za jasnost in vizijo

19,00

☑️ 100% naravni sprej za osvežitev tvojih energij, doma in poslovnega prostora

☑️ ima aromaterapevtski učinek za podporo zbranosti ob večjih naporih – pomaga ti do umske sprostitve in spremeni vibracijo prostora

☑️ pomaga ti sprostiti slabe energije in je zelo preprost za uporabo

100% naravno, vegansko, slovensko, ni testirano na živalih.

(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

100% naravni Feng Shui sprej za auro in prostor Artemida bo energijsko dvignil tvojo vibracijo in vibracijo prostora. Čarobna moč sproščujočega aromaterapevtskega učinka ti bo v trenutku pomagala začutiti jasnost in fokus. Sprosti slabe energije in ustvari prostor za NOVO v energijah. Preprosta uporaba: 3x do 5x poškropi sprej nad glavo – za čiščenje aure in 3x do 5x poškropi v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Sprej za auro in prostor Artemida – za zbranost in vizijo

Imaš odprtih več projektov in moraš določiti prioritete?

Težko ohranjaš jasne misli in zbranost ob naporih?

Sprej Artemida je prava izbira zate. Misli bodo ostajale v sedanjosti, stara prepričanja, ki so te vodila stran od začrtanih ciljev, pa boš z lahkoto opustil/-a.

Kako sprej uporabljaš?

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropi sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljaj zjutraj in pa tolikokrat čez dan, kolikokrat je potrebno, da imaš jasne misli: pred sestanki, pomembnimi odločitvami, izpiti…

Vedno začni tako, da nad glavo iztegneš roko, v kateri imaš sprej, poškropi 3x, zapri oči in globoko vdihni. S tem »ponotranjiš« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3x poškropi 5 cm nad čelom, da kapljice padajo na prostor tvoje ažne čakre, med tem počasi dihaj.

Afirmacije za dodatno aktivacijo fokusa

Ob uporabi lahko v mislih ali naglas izrečeš eno od naslednjih afirmacij:

Najdem optimalne rešitve.

Moje misli so jasne.

Moja pozornost je pri pravih stvareh.

Izdelano v malih serijah

Če si želiš dišeče in sproščujoče aromaterapije vsak dan in če si želiš odpraviti težave dolgoročno, potem je čas da si privoščiš vrhunski naravni sprej.

Zaloga je omejena, saj čarobne spreje izdelujemo v manjših serijah.

Zato ne čakaj in si privošči svojo Artemido ter z lahkoto premagaj mislene napore, na lahkoten način!

Preveri celotno kolekcijo sprejev za auro in prostor.

Dodatne informacije

Teža139 g

Uporaba

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropi sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljaj zjutraj in pa tolikokrat čez dan, kolikokrat je potrebno, da imaš jasne misli: pred sestanki, pomembnimi odločitvami, izpiti…

Vedno začni tako, da nad glavo iztegneš roko, v kateri imaš sprej, poškropi 3x, zapri oči in globoko vdihni. S tem »ponotranjiš« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3x poškropi 5 cm nad čelom, da kapljice padajo na prostor tvoje ažne čakre, med tem počasi dihaj.

Opozorilo!

Pazi, da sprej ne pride direktno v stik s sluznico in v oči. Osebe občutljive na dišave morajo biti pri uporabi tega izdelka pazljive. Če pride do zaužitja takoj poišči zdravniško pomoč in pokaži etiketo izdelka.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja sivke, evkalipta in pačulija.

Vse sestavine so naravnega izvora.

2 mnenji za Sprej za auro in prostor Artemida – za jasnost in vizijo

  1. Aja

    Prvič sem si sprej privoščila, ko sem pisala diplomo in sem bila že zelo utrujena, rabila sem pomoč. Ta vonj je res neverjeten, božansko diši in ti dvigne voljo. Sedaj ga uporabljamo tudi v službi in vsem nam je zaradi njega fino. 🙂

  2. Mateja (preverjena stranka)

    💜 Uporabljam samo Angelcine kremice,tako da brez njih ne gre.Artemida sprej pa je najbolj čudežni sprejček,vse kar ni dobro zame v hipu izgine💙Mateja

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja