Akcija!

Star Bag – Torba za zvezde

Original price was: 23,90€.Current price is: 19,90€.

-17%

💄 SAMO ZA ŽENSKE – najboljše darilo za vas in za vaše prijateljice.

😍 Trajnostna torba, s katero boste pritegnili pozornost.

😊 Prikupna resnica o vsakem horoskopskem znamenju privabi nasmeh na obraz.

🌞 Dovolite si pokazati svoje sonce.

☕️ Uporabna za plažo, sprehod po mestu, kavo z najboljšo prijateljico….

🇸🇮 Slovenski dizajn

(4 mnenja strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

💄 TOKRAT NEKAJ, SAMO ZA ŽENSKE – najboljše darilo za vas in za vaše prijateljice! Na koga pomislite, ko zagledate simpatični napis na torbi?

😍 STAR BAG je čudovita trajnostna torba, s katero boste pritegnile pozornost kjerkoli se boste pojavile.

😊 Prikupna resnica o vsakem horoskopskem znamenju privabi nasmeh na obraz in vas osvobaja vseh dolgočasnih stereotipov, o vašem horoskopskem znamenju.

🌞 Dovolite si pokazati svoje sonce in svojo zabavno plat.

☕️ Super in večnamenska pralna torba je uporabna tako za na plažo, za sprehod po mestu ali kavo z najboljšo prijateljico….

🇸🇮 Unikatni slovenski dizajn, ki ga ne boste našli nikjer drugje.

 

 

STAR BAG torba je našla svoje mesto v trgovini predvsem zaradi ekološkega vidika, saj postaja poraba in škoda, ki jo okolju povzročajo plastične vrečke skoraj neobvladljiva.

Plastični odpadki se razgrajujejo v naravi izredno dolgo tudi do 1000 let, vmes se spremijo v mikroplastiko in na koncu preko prehranjevalne verige pristanejo v našem želodcu. Plastični odpadki resno ogrožajo življenje na Zemlji saj škodujejo vsem živim bitjem. Zato je dvig zavesti nujen. Razmišljajte ekologično. Zemlja in vsa živa bitja vam bodo hvaležna…

NAJBOLJŠA EKO SOPOTNICA!

Vrečka  iz organskega bombaža:

 • 100% organsko bombažno platno z OCS certifikatom;
 • premium debelejši material,
 • ročaj dolžine 67cm, se lahko nosi preko ramen ali v rokah,
 • velikost 38x42cm, prostornina 10l.

Dodatne informacije

Barva

črna, modra, rumena, oranžna, zelena

Horoskopski znak

ovnica, bikica, dvojčica, rakica, levinja, devica, tehtnica, škorpijonka, strelka, kozoroginja, vodnarka, ribica

Teža

200g

4 mnenja za Star Bag – Torba za zvezde

 1. Tinka

  Eno dobila za darilo, potem sem si kupila še drugo sama. Eno imam za na plažo, drugo pa za večerna pohajkovanja. Ful mi je fajn, da se lahko izrazim na malce drugačen način. Trgovina Angelca, super ste 😊. Tinka

 2. Milena

  Jaz sem svojo (devica) uporabljala vseh 14 dni na morju.Super se obnese 👌👍

 3. Julija

  Ta torba je odlična ideja za darilo. Sama sem jo dobila in bila sem zelo vesela. Zelo dobro blago in zelo je uporabna.❤

 4. Nina

  Torbo sem dobila za darilo.Res je lepa, praktična in z veseljem jo nosim.Pa res luštno darilo.

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja