Knjiga Magični rituali obilja

21,00

Avtorski prvenec Andreje Novak, priznane energijske raziskovalke in učiteljice energijskih tehnik z željo, da lahko vsak posameznik najde harmonijo med bivanjem in delovanjem.

Knjigo zelo lepo opišejo sledeče besede navdušene bralke: “Zame najlepše potovanje, kjer se Duša enostavno zlije z magičnimi besedami in energijami za njimi. Ena od tistih veličastnih knjig, ki me prestavi v sedanji trenutek in mi podari najlepše darilo – bivanje v harmoniji s sabo“.

Mojstri žarkov

(7 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Magični Rituali obilja za vsak dan in optimalno leto

Z vsakim vdihom sprejemam moč Ljubezni Obilja.

Z vsakim izdihom dajem moč Ljubezni Obilja.

Korak za korakom, plast za plastjo iz globine Zemlje sprejemam Obilje.

Sprejemam Darove Življenja, zase, za bližnje, naravo in živali.

Odlomek iz Rituala Obilja (I)

Avtorica Andreja Novak

Magične rituale je s podporo energij zapisala Andreja Novak, priznana energijska raziskovalka in učiteljica energijskih tehnik z željo, da lahko vsak posameznik najde harmonijo med bivanjem in delovanjem.

V Magične rituale je Andreja vtkala svoja najnovejša spoznanja iz Svetega prostora, znanje astrologije in učenja Rudolfa Steinerja, ki ga je spoznavala prek uradnega študija agronomije in notranjega dizajna ter neuradnih energijskih izobraževanj.

Kaj so Magični rituali obilja in kako ti bodo pomagali

Magični rituali obilja  te vsak dan spremljajo prek sproščenih korakov do boljšega življenja. Z njihovo pomočjo boš osvojil-a praktični energijski meditativni svet, ki te bo pripeljal do optimalnega življenja po tvojih dušnih zapisih.

Z njihovo pomočjo boš lahko sprejel-a maksimalni potencial dneva, tedna, meseca in leta. Skozi redno uporabo Magičnih ritualov se brez truda doseže sproščeno sodelovanje z Usodo s pomočjo Zvezd in Lune ter njihovih sprememb. Lunini rituali vključujejo tudi dihalne vaje, ki dodatno okrepijo sprejemanje energij ob branju ritualov. Če te zanima še več, si preberi blog: Kako uporabljati Magične Rituale Obilja – TUKAJ.

Kaj lahko pričakuješ ob branju?

Magični Rituali bodo v tebi vse bolj odkrivali neslutene talente za dobro življenje in ti dajali podporo za sprejemanje tvojih najlepših energij. Rituali poleg podpore Svetlobe Duše okrepijo tudi tvojo naravno intuicijo in instinkt ter s tem večjo odzivnost na vsa dogajanja življenja, da jih lahko pravočasno sprejmeš in obrneš v svoje dobro.

Nekateri rituali te bodo vodili skozi počasno, zavestno in zbrano branje ob zavedanju svojega srca, drugi bodo želeli bolj aktivno udeležbo, spet tretji te bodo izzivali, da vstopiš z dihanjem v energije simbola in besed ter sprejmeš darove iz energij, ki stojijo za njimi.

Vsebina

 • Dnevni rituali – za dnevno podporo
 • Rituali za srečo v osebnem življenju glede na tvoj horoskopski znak – priporočjivo izvajati vsaj enkrat tedensko
 • Mesečni rituali – ob prehodih Sonca v naslednje znamenje
 • Lunini rituali obilja in dihanja = življenja s podporo narave – za dodatno podporo ob polni luni in mlaju
 • Rituali zaščite, učenja in transformacije ob spremembah planetarnih faz (v retrogradno in nazaj v direktno fazo)
 • Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov Žarkov Svetlobe
 • Novoletni ritual – postopek za uresničitev želja za prihajajoče leto 

Od kod navdih?

 • Navdih za zapis Magičnih ritualov je prišel od mojstra Ganeshe, vladarja Jupitra, in s podporo vseh mojstrov 7. Mojstrov Žarkov Svetlobe, ki te vabijo, da vsakega posebej sprejmeš v svoje življenje.
 • Sočasno pa ti razkrivajo smisel sedemletnega učenja, prenove, spiralnega napredovanja v življenju, saj se na sedem let ponovijo planetarni vladarji in z njimi tudi vodilna podpora 7. Mojstrov Žarkov Svetlobe.

Kako naprej?

Če te bodo Magični rituali prevzeli in / ali bi želeli razviti ali nadgraditi svoje osebne, individualne sposobnosti sodelovanja s Svetlobo svoje Duše ter prestopili v življenje z zavedanjem in ustvarjalnostjo iz Mrež blagostanja Svetlobe, potem vabljeni dvakrat na leto na “Soul Retreat” – nadgradnjo življenja s Smislom in Poslanstvom vaše Duše, da vstopiš in zaživite iz svojega Svetega prostora, ki ga odpiramo, spoznavamo in krepimo v naših srečanjih za Dušni oddih in prenovo na otoku Krapanj na Hrvaškem.

Čudovito darilo

Knjiga je čudovito darilo, še posebej ga priporočamo v kombinaciji z  vsakoletnim  Magičnim manifestacijskim planerjem.

Priročnik Magični Rituali Obilja, bo z vsemi rituali in nasveti, ki so v njem, omogočil POPOLNO TRANSFORMACIJO ŽIVLJENJA V OBILJU! Zato, v košarico dodaj še enega za svojo prijateljico, mamo, hči, partnerja, sodelavca, šefa, taščo, poslovne partnerje, sosedo,…

Dodatne informacije

Teža 313 g

7 mnenj za Knjiga Magični rituali obilja

 1. Tina

  Ta knjiga je pa našla častno mesto na moji nočni omarici. Tako lep preplet energij v besedah, da z vsako besedo čutim zdravljenje. Dihalne vaje so vrhunske, sem jih že par preizkusila. Knjigo bom kupila vsem mojim saj si res želim, da bi vsakdo začutil in sprejel, kar knjiga daje… Andreja hvala, zame je mojstrovina ❤️

 2. Mateja Anželj (preverjena stranka)

  Hvala Andreji,da je ustvarila tako živo in zdravljenja polno knjigo.Ob glasnem branju prav čutiš kako se vsaka celica polni in hrani.Ena je za doma,ena pa v torbico za zraven. Pozdravček, Mateja

 3. Danilo

  Upam, da jo že imate…ko sem jo začel prebirati me je vsaka njena beseda nagovorila, ne samo mojega razuma in srca, temveč direktno mojo dušo💚. Andreja hvala, da si upaš biti to kar si in nesebično deliš vse svoje znanje, čestitke za čudovito novo knjigo MAGIČNI RITUALI OBILJA.
  ❤💚❤

 4. Matjaž (preverjena stranka)

  Pozdravljeni

  Z poslanimi izdelki sem izjemno zadovoljen. Uporabljam jih vsak dan.

  Predvsem bi rad izpostavil lepo zapakirane izdelke in posvetilo na zlati kartici.

  Želim vam vesele velikonočne praznike in vse dobro.

  Lep pozdrav, Matjaž

 5. Jana (preverjena stranka)

  Zelo sem zadovoljna.
  Hvala

 6. Lili H. (preverjena stranka)

  Lepo pozdravljeni,

  sem zadovoljna. Knjigico imam ob postelji, zaenkrat mi je še ni uspelo veliko brati, odprem na kakšni strani in so mi všeč zapisi, res dvignejo energijo. Knjiga se mi zdi živa, da daje od sebe energijo obilja in zadovoljstva. Naslovnica je top, izredno lepa! 🤗💞Energijski roll-on pa tako diši, da pomiri v trenutku, ko si ga nanesem in vem, da bom še naročila, ko zmanjka. Hvala za to lepo in prijetno energijo. Vse je v nas, včasih rabimo nekaj malega pomoči, da se lahko dvignemo. Vam želim še veliko zadovoljnih strank.

  Vse dobro,

  Lili H.

 7. Majda (preverjena stranka)

  Super planer. Zelo zadovoljna tudi s knjigo rituali.
  Hvala vam.
  SREČNO, ZDRAVO IN ČAROBNO 2024!
  Lp, Majda Krebelj

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja