Sprej Moje sonce
Sprej za auro in prostor Moje sonce

Sprej za auro in prostor Moje sonce

45,00

Izjemen naravni sprej Moje sonce za auro in prostor je nekaj posebnega. Nudi vam namreč zaščito pred negativnimi energijami. In to je izdelek, ki je v teh norih časih izredno koristen in seveda tudi iskan. Vsi potrebujemo mir in zaščito in Moje sonce naredi ravno to – zaščiti vas in vse, kar vam je dragoceno.

Poleg spreja prejmete tudi:

⭐️ baby zlato spiralo, ki jo lahko koristite bodisi za lajšanje bolečin, psihično sprostitev, pomoč pri zbranosti ali za čiščenje kristalov

⭐️ navodila za uporabo zlate spirale

⭐️ čarobni mošnjiček z žigom zlate spirale, da se boste počutili še bolj magično.

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Izjemen naravni sprej Moje sonce za auro in prostor je nekaj posebnega. Nudi vam namreč zaščito pred negativnimi energijami, energijskim mrčesom – elementarji. In to je izdelek, ki je v teh norih časih izredno koristen in seveda tudi iskan. Vsi potrebujemo mir in zaščito in Moje sonce naredi ravno to – zaščiti vas in vse, kar vam je dragoceno.

Poleg samega spreja dobite tudi:

  • baby zlato spiralo, izredno uporaben večnamenski pripomoček, ki ga lahko koristite bodisi za lajšanje bolečin, psihično sprostitev, pomoč pri zbranosti ali za čiščenje kristalov
  • navodila za uporabo zlate spirale
  • čarobni mošnjiček z žigom zlate spirale, da se boste počutili magično.

Kako vam sprej Moje sonce pomaga?

Sprej Moje sonce smo naredili izključno zato, ker vas preko terapij in zaščit ne moremo za dlje časa zaščiti ali narediti neobčutljive na premnoge energijske napadalce v obliki energijskega mrčesa – elementarjev in tudi negativnih ljudi, ki se nalepijo na vas in iz vašega energijskega sistema izsrkajo življenjsko energijo tudi na način, da potencirajo vaša slaba počutja, čustva.

Moje sonce je torej sprej, ki vam pomaga zaščititi vse, kar vam je pomembno in dragoceno v življenju. Deluje na način, da najprej sprosti energije, da se elementarji in negativni vplivi odstranijo iz energij, v naslednji stopnji pa začne vzpostavljati zaščito, ki se krepi s podporo Duše, zato priporočamo souporabo spreja Dotik Svetlobe, saj le ta ojača moč zaščite.

Moje sonce vzpostavi zaščito in posledično harmonijo v vaših energijah in energijah vseh vaših bližnjih, ki redno uporabljajo sprej.
Zaščiti vaš dom in okolico, tudi vaš delovni prostor … vse, kjer ga redno  uporabljate.

Kako sprej uporabljati?

Uporaba:  za osebno uporabo in prostore

Za osebno uporabo:

Sprej vsaj petkrat poškropimo nad glavo v različnih smereh od centra navzven, da vonj in energija spreja MOJE SONCE zaobjame celotno vašo energijo, ki je običajno okoli fizičnega telesa od pol metra pa do dveh metrov.

Uporaba v prostoru:

Moje sonce za zaščito v nakupovalnih centrihDoma ali v službi – poškropite po vseh kotih od vrha do tal, ker se po kotih zadržuje največ negativnih energij. Za temeljito očiščenje prostora je koristno vsake toliko poškropiti nad, za in pod omarami.

Če živite v hiši, sprej uporabljajte tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev.

Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

.

Priporočamo, da imate en sprej MOJE SONCE doma v veži, da se z njim poškropi vsak, ki pride domov, drugega pa s sabo v torbici in ga uporabljate preden greste v nakupovalna središča in po tem, ko pridete iz njih.

Tako bo zaščita res odlična in s pogosto uporabo boste dobili v energijah vse večjo kvaliteto Svetlobe, da boste v nekaj mesecih resnično žareli in elementarji ne bodo imeli več vpliva na vaše življenje.

Sestavine

Sestavine: ALCOHOL, AQUA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

Naravni sprej za prostor je slovenski izdelke. Hvala, ker nas podpirate.

Dodatne informacije

Teža 119 g

Sestavine

1 mnenje za Sprej za auro in prostor Moje sonce

  1. 99simm (preverjena stranka)

    Sprej je tako močan, v trenutku ko ga uporabiš, tvojo auro, prostor takoj napolni s svetlobo in pozitivno energijo. Odličen je tudi za meditacije in različne duhovne tehnike. Odlično se poda s sprejem dotik svetlobe.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.