Sprej za auro in prostor Moje sonce

45,00

Inovativen 100% naravni sprej Moje sonce za auro in prostor:

☑️  vzpostavi zaščito pred negativnimi energijami – zaščiti tebe, tvoj dom in okolico, tudi tvoj delovni prostor … vse, kjer ga redno  uporabljaš

☑️ preprosta uporaba – razpršiš nad glavo ali po prostoru, ki ga želiš zaščititi.

Poleg spreja prejmeš tudi:

☑️ energijski pripomoček – baby zlata spirala (za lajšanje bolečin, psihično sprostitev, pomoč pri zbranosti ali za čiščenje kristalov)

☑️ navodila za uporabo zlate spirale

☑️ čarobni mošnjiček z žigom zlate spirale – za dodaten občutek magičnosti.

(5 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Inovativen naravni sprej Moje sonce za auro in prostor je nastal na osnovi potreb ljudi, ki se vedno slabše počutijo v gneči ali stiku z drugimi ljudmi in potrebujejo mnogo časa za rehabilitacijo. Sprej (oziroma 100% naravna dišava) te namreč zaščiti pred negativnimi energijami (v energijskem jeziku se to imenuje energijski mrčes – elementarji). Zato je izredno koristen, če imaš veliko opravka z ljudmi; bodisi poslovno ali osebno.

Poleg samega spreja prejmeš tudi:

 • energijski pripomoček baby zlato spiralo, ki ga lahko koristiš bodisi za lajšanje bolečin, psihično sprostitev, pomoč pri zbranosti ali za čiščenje kristalov,
 • navodila za uporabo zlate spirale,
 • čarobni mošnjiček z žigom zlate spirale – da se boš ob uporabi počutil-a res magično.

Uporabljaš ga lahko tako za osebno uporabo in za prostor. Navodila za uporabo si poglej spodaj.

Kako ti sprej Moje sonce pomaga?

Sprej Moje sonce smo naredili izključno zato, ker preko terapij ne moremo ljudi za dlje časa zaščiti oziroma narediti energije neobčutljive  na premnoge energijske napadalce (v obliki energijskega mrčesa – elementarjev) in tudi negativnih ljudi.  Nekateri ljudje se namreč “nalepijo” na druge in iz njihovega energijskega sistema izčrpavajo življenjsko energijo tudi na način, da potencirajo slabo počutje, misli in čustva.

Moje sonce vzpostavi zaščito in posledično harmonijo v tvojih energijah in energijah vseh tvojih bližnjih, ki redno uporabljajo sprej.
Zaščiti tvoj dom in okolico, tudi tvoj delovni prostor … vse, kjer ga redno  uporabljaš.

Moje sonce je torej sprej, ki ti pomaga zaščititi vse, kar ti je pomembno in dragoceno v življenju. Deluje na način, da najprej sprosti energije, da se negativni vplivi odstranijo iz energij, v naslednji stopnji pa začne vzpostavljati zaščito, ki se krepi s podporo Duše, zato priporočamo souporabo spreja Dotik Svetlobe, saj le ta ojača moč zaščite.

Kako sprej uporabljati?

Uporaba:  za osebno uporabo in prostore

Za osebno uporabo:

Sprej vsaj petkrat poškropiš nad glavo v različnih smereh od centra navzven, da vonj in energija spreja MOJE SONCE zaobjame celotno tvojo energijo, ki je običajno okoli fizičnega telesa od pol metra pa do dveh metrov.

Uporaba v prostoru:

Doma ali v službi – poškropiš po vseh kotih od vrha do tal, ker se po kotih zadržuje največ negativnih energij. Za temeljito očiščenje prostora je koristno vsake toliko poškropiti nad, za in pod omarami.

Če živiš v hiši, sprej uporabljaj tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev.

Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporabljaš kjerkoli in kadarkoli.

Priporočamo, da imaš en sprej MOJE SONCE doma v veži, da se z njim poškropiš vsak, ki prideš domov, drugega pa s sabo v torbici in ga uporabljaš preden greš v nakupovalna središča in po tem, ko prideš iz njih.

Tako bo zaščita res odlična in s pogosto uporabo boš dobil-a v energijah vse večjo kvaliteto Svetlobe, da boš v nekaj mesecih resnično žarel-a in “elementarji” ne bodo imeli več vpliva na tvoje življenje.

Naravni sprej za prostor je slovenski izdelek. Hvala, ker nas podpiraš.

Dodatne informacije

Teža 119 g

Sestavine

Sestavine

Sestavine: ALCOHOL, AQUA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

5 mnenj za Sprej za auro in prostor Moje sonce

 1. 99simm (preverjena stranka)

  Sprej je tako močan, v trenutku ko ga uporabiš, tvojo auro, prostor takoj napolni s svetlobo in pozitivno energijo. Odličen je tudi za meditacije in različne duhovne tehnike. Odlično se poda s sprejem dotik svetlobe.

 2. Maša

  Moje Sonce je moja skrivnost. Vedno, ko se počutim čisto prepredena s tujimi energijami, si ga nasprejam nad glavo in stanje se takoj umiri, počutje je drugačno in spet lahko zadiham. Vredno preizkusiti.

 3. Hilda (preverjena stranka)

  Pozdravljeni.. Hvala da ste. Ko moje zivljenje ni bilo samo moje . bilo je tesko.a nisem vedla da obstajajo ljudje zavisti in zlobe. so mi prisli na pot ljudje ki so mi pomagali .da nisem omagala in sem jim zelo hvalezna .
  Vasi izdelki mi pomagajo .zlata spirala in spreji. Ko sem dobila zlato spiralo po 10 dneh so bile spremembe pozitivne Pa tudi kristal mi pomaga res zelo sciti ..vse dobro vam zelim.hvala..

 4. Tina (preverjena stranka)

  Pozdravljeni,
  opazila sem, da se po uporabi spreja Moje sonce bolje počutim, v smislu, da se mi dvigne nivo energije. Zaznam, da se v prostoru, kjer sprej uporabljam, nahaja manj energijskega mrčesa, posledično lažje tudi spim. Zlato spiralo, ki sem jo dobila v paketu, uporabljam za informiranje vode in okus vode je veliko boljši v primerjavi z neinformirano vodo. Opazila sem, da je voda bolj polnega okusa, zdi se tudi, da je fizično težja. Sprej Aphrodite pa me umiri in mi pomaga pri kreativnem delu. Definitivno še naročim.

  Vse dobro vam želim v letu 2024!

  Lep pozdrav,
  Tina Flis

 5. Frida (preverjena stranka)

  Lepo pozdravljeni!

  Z izdelki sem zelo zadovoljna. Že po dveh dneh sem začutila spremembe. Se bolje počutim in imam več energije.

  Hvala za čudovite izdelke.

  Lep dan vam želim,

  Frida

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja