Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za ljubezen

19,00

☑️ 100% naravni sprej za osvežitev tvojih energij, doma in poslovnega prostora

☑️ ima aromaterapevtski učinek za podporo srčnosti – v tebi aktivira zdravljenje srca in spremeni vibracijo prostora

☑️ pomaga ti sprostiti slabe energije in je zelo preprost za uporabo

100% naravno, vegansko, slovensko, ni testirano na živalih.

 

(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

100% naravni Feng Shui sprej za auro in prostor Kuan Yin bo energijsko dvignil tvojo vibracijo in vibracijo prostora. Čarobna moč sproščujočega aromaterapevtskega učinka ti bo pomagala začutiti in odpreti srce. Sprosti slabe energije in ustvari prostor za NOVO v energijah. Preprosta uporaba: 3x do 5x poškropi sprej nad glavo – za čiščenje aure in 3x do 5x poškropi v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za odpiranje in sprejemanje ljubezni

Se želiš še dodatno odpreti vibraciji in frekvenci ljubezni?

Želiš zmehčati bremena in rane, ki si jih bodisi prevzel/-a od drugih ali si jih dobil/-a skozi življenje?

Z uporabo spreja Kuan Yin se lažje predaš ljubezni in lepoti ter vse to tudi sprejmeš zase.

Kako sprej uporabljaš?

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropi sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljaj zjutraj in zvečer, lahko pa še 3 x čez dan, če si želiš hitreje pozdraviti preteklost in se odpreti sprejemanju in dajanju ljubezni.

Vedno začni tako, da nad glavo iztegneš roko, v kateri imaš sprej, poškropi 3 x, zapri oči in globoko vdihni. S tem »ponotranjiš« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3 x poškropi 5 cm pred grlom, da kapljice padajo na prostor tvoje srčne čakre.

[/su_column][/su_row]

Če delaš z ljudmi in še posebej za energijske terapevte:

 • poškropi prostor pred glavo, odloži sprej ter dovoli, da kapljice padejo na tvoje dlani – ne drgni jih, samo čuti, kako energije začnejo vibrirati.

Afirmacije za dodatno odpiranje srčne čakre

Ob uporabi lahko v mislih ali naglas izrečeš eno od naslednjih afirmacij:

Rada (rad) se imam.         

Ljubezen sprejemam in dajem.

Vedno me obdaja ljubezen.

Izdelano v malih serijah

Če si želiš dišeče in sproščujoče aromaterapije vsak dan in če si želiš odpraviti težave dolgoročno, potem je čas da si privoščiš vrhunski naravni sprej.

Zaloga je omejena, saj čarobne spreje izdelujemo v manjših serijah.

Zato ne čakaj in si privošči svoj Kuan Yin in zaživi v ljubezni, ki ti je namenjena!

Dodatne informacije

Teža129 g

Uporaba

Za čiščenje prostora 3x do 5x poškropi sprej v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje.

Za čiščenje aure sprej uporabljaj zjutraj in zvečer, lahko pa še 3 x čez dan, če si želiš hitreje pozdraviti preteklost in se odpreti sprejemanju in dajanju ljubezni.

Vedno začni tako, da nad glavo iztegneš roko, v kateri imaš sprej, poškropi 3 x, zapri oči in globoko vdihni. S tem »ponotranjiš« ta vonj in informacija se zabeleži. Nato še 3 x poškropi 5 cm pred grlom, da kapljice padajo na prostor tvoje srčne čakre.

Če delaš z ljudmi in še posebej za energijske terapevte:

 • poškropi prostor pred glavo, odloži sprej ter dovoli, da kapljice padejo na tvoje dlani – ne drgni jih, samo čuti, kako energije začnejo vibrirati.

Opozorilo!

Pazi, da sprej ne pride direktno v stik s sluznico in v oči. Osebe občutljive na dišave morajo biti pri uporabi tega izdelka pazljive. Če pride do zaužitja takoj poišči zdravniško pomoč in pokaži etiketo izdelka.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterični olji sivke in ilang ilanga.

Vse sestavine so naravnega izvora.

2 mnenji za Sprej za auro in prostor Kuan Yin – za ljubezen

 1. Tjaša Mrak

  Pozdravljeni,

  vaše izdelke uporabljam že več let. Zlato spiralo sem prvič kupila pred letom 2017 (imam tudi LifeBox). Z vašimi izdelki sem izredno zadovoljna in jih srčno priporočim tudi drugim. Imam tudi spreje Harmonija, Ljubezen in Intuicija ter imela sem sprej za psa (mojmu psi ni sicer ležal tako da sem ga potem uporabljala za čiščenje predprostora).

  Srčno bi se Vam zahvalila, da ste po toliko letih še vedno svetloba in delujete v svetlobi ter ne odstopate od svetlobe – malo ljudi ostane na tej poti saj je težka in polna preizkušenj!

  Želim vam še naprej čisto, svetlo in uspešno pot!
  Tjaša Mrak

 2. Nina (preverjena stranka)

  Hvaležna iz srca, za čudovite izdelke.

  Zelo zadovoljna. In še bom naročila.

  Hvala vam in prijeten dan ter vse dobro vam želim.

  Lp. Nina

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja