Božanski red – podstavek za meditacijo

25,00

Ni na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Angel.si energija BOŽANSKEGA REDA prinaša jasnost in red v vaš notranji osrednji kanal iz katerega se širi vaš steber svetlobe. Vesolje in okolica sodelujeta harmonično z vašo notranjostjo in če vzpostavite v vašem notranjem pretoku Božanski red, se bo posledično vzpostavil Božanski red v okolici. Zato je pomembno, da ste v začetku pri delu z Angel.si energijo BOŽANSKEGA REDA predani in da dosledno upoštevate navodila vsaj tri tedne.

.

Kako uporabljati Božanski red – podstavek za meditacijo

.

Tri tedne zapored se vsak dan usedete na meditacijski podstavek Božanskega reda. Ob tem imate vzravnano hrbtenico, jezik na nebu in počasi in umirjeno dihate ter z zaprtimi očmi opazujete notranje dogajanje.

Priporočeno je sedenje vse dokler se notranje stanje ne umiri in ne začutite mir in harmonijo. Pri tem ne vizualizirate ničesar in se ne trudite doseči miru in harmonije, samo vključite svojo radovednost in opazujete dogajanje navznoter.

Če se vam stanje ne spreminja in se ne uspete umiriti, potem je priporočeno:Božanski red

  • prvi teden sedeti pol ure vsak dan,
  • drugi teden vsaj 20 min,
  • tretji teden vsaj 15 min.

V tem času se vam dogajajo spremembe, ki jih samo opazujete in sodelujete v njih. V tem času tudi zaznate svoj notranji pretok in tako kasneje uporabljate meditacijski podstavek Božanskega reda po potrebi.

Podstavek se ne uniči (razen fizično) in ni programiran, zato ne more nanj vplivati nobena človeška sila. Z njim lahko sodelujete (z opazovanjem) ali pa tudi ne – v vsakem primeru se energije spreminjajo in vzpostavljajo božanski red.

.

Kako še lahko uporabljate podstavek Božanski red?

.Za opazovanje energij v prostoru uporabite meditacijski podstavek Božanskega reda tako, da medtem, ko sedite na njem, odprete oči in samo opazujete energije naokoli. In kmalu vam bo jasno, kaj v vašem prostoru ni v Božanskem redu. Če vzamete podstavek v naravo in ponovite postopek tam, lahko odkrijete lepote narave na nov način, prav tako pa škodljiv vpliv človeka na naravo.

Za čičenje vodo in kristalov postavite vodo ali kristale na podstavek Božanski red za najmanj 5 minut.

Božanski red je koristen pripomoček tudi za postopek Merkaba 5+ za uresničevanje želja. Več o postopku Merkaba 5+ si lahko preberete v blog zapisu. Kristale 5 elementov za postopek Merkaba pa si lahko ogledate TUKAJ.

 

Dodatne informacije

Teža 34 g
Velikost

Veliki, Mali

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Božanski red – podstavek za meditacijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja