Božanski red – podstavek za meditacijo

25,00

Božanski red podstavek za meditacijo je odličen pripomoček, ki prinaša jasnost in red v tvoj notranji osrednji kanal iz katerega se širi tvoj steber svetlobe. Podstavek je zelo preprost za uporabo:

☑️ Med meditacijo, med učenjem ali v službi.

☑️ Vedno, kadar se želiš notranje osrediščiti in umiriti.

☑️ Odličen je tudi za energijsko čiščenje vode in kristalov.

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energija BOŽANSKEGA REDA prinaša jasnost in red v tvoj notranji osrednji kanal, iz katerega se širi tvoj steber svetlobe. Vesolje in okolica lahko sodelujeta harmonično s tvojo notranjostjo takrat, kadar vzpostaviš v svojem notranjem pretoku Božanski red. Ta se bo posledično vzpostavil tudi v okolici. Zato je pomembno, da si v začetku pri uporabi podstavka in pri delu z energijo BOŽANSKEGA REDA predan/a in da dosledno upoštevaš navodila, vsaj tri tedne.

Kako uporabljati Božanski red – podstavek za meditacijo?

 

Tri tedne zapored se vsak dan vsedi na meditacijski podstavek Božanskega reda. Ob tem imej vzravnano hrbtenico, jezik pa naj počiva na nebu.  Počasi ter umirjeno dihaj ter z zaprtimi očmi opazuj notranje dogajanje.

Priporočeno je sedenje vse dokler se notranje stanje ne umiri in ne začutiš miru in harmonije v sebi. Pri tem ne vizualiziraj ničesar in se ne trudi doseči miru ali harmonije, samo vključi svojo radovednost in opazuj dogajanje navznoter.

Če se ti stanje ne spreminja in se ne uspeš umiriti, potem je priporočeno:

  • prvi teden sedeti pol ure vsak dan,
  • drugi teden vsaj 20 min,
  • tretji teden vsaj 15 min.

V tem času se ti bodo dogajaje spremembe, ki jih samo opazuj in sodeluj v njih.

V tem času tudi zaznavaj svoj notranji pretok in tako kasneje uporabljaj meditacijski podstavek Božanskega reda po potrebi.

podstavek Božanski red

 

Podstavek se ne uniči (razen fizično) in ni programiran, zato ne more nanj vplivati nobena človeška sila. Energijsko čiščenje ni potrebno. Z njim lahko sodeluješ (z opazovanjem) ali pa tudi ne – v vsakem primeru se energije spreminjajo in vzpostavljajo Božanski red. Zgornje meje časovn uporabe ni,  uporabljaš ga lahko kolikor želiš.

.

Kako še lahko uporabljaš podstavek Božanski red?

 

1. Za opazovanje energij v prostoru uporabi meditacijski podstavek Božanskega reda tako, da medtem, ko sediš na njem, odpreš oči in samo opazuj energije naokoli. In kmalu ti bo jasno, kaj v prostoru ni v Božanskem redu.

2. Če vzameš podstavek v naravo in ponoviš postopek tam, lahko odkriješ lepote narave na nov način, prav tako pa škodljiv vpliv človeka na naravo.

3. Za čičenje vode in kristalov, postavi vodo ali kristale na podstavek Božanski red – za najmanj 5 minut.

4. Božanski red je koristen pripomoček tudi za postopek Merkaba 5+ za uresničevanje želja. Več o postopku Merkaba 5+ si lahko prebereš v blog zapisu. Set 5 elementov, za postopek Merkaba, pa si lahko ogledaš TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža 34 g
Velikost

Veliki, Mali

Dimenzije in material

Podstavek Božanski red je narejen iz tršega kartona.

Dimenzije velikega Božanskega reda so: 20cm x 20cm.

1 mnenje za Božanski red – podstavek za meditacijo

  1. Lea

    Spoštovani, kar malo narodno mi je tole napisati, saj sem tale vaš Božanski red dobila za darilo od prijateljice, ki je zraven dodala, da mi bo to pomagalo pri pospravljanju hiše. Ker ve, da se s tem problemom ukvarjam že vrsto let in nikakor nisem mogla spraviti svojega doma v red, je bila zelo vztrajna, da ga moram uporabiti. Spravila sem ga v predal in nanj pozabila za dva meseca, ko je prišla prijateljica na oged, kako mi Božanski red deluje. Bilo mi je nerodno, ker sem ji morala priznati, da ga nisem uporabljala, zato sem iz zadrege začela sedeti na njem vsak dan, a najprej nisem zaprla oči, sem zraven brala časopis… No, pa se je vseeno nekaj spremenilo. Po tem sem imela več energije in tudi željo, da nekaj naredim in sem začela po korakih odstranjevati nered iz moje hiše (ki ga je bilo sedaj, ko gledam nazaj, res veliko). A ko sem še začela upoštevati navodila in zaprla oči, se nisem mogla ustaviti in sem celotno hišo pospravila z veseljem in željo, da naredim iz nje spet moj harmoničen dom. Čeprav me sedaj mika, da jo prodam in se preselim .. No, o tem vam še poročam, kaj se bo zgodilo, zaenkrat samo hvala za tale vaš izdelek, ki mi je prineselo največjo spremembo v življenju.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja