Meditacija

Meditacija je pot vase, ki se jo je dobro lotiti pravočasno, preden vas v to prisilijo življenjske okoliščine. Zen šala pravi: “Če imaš čas, meditiraj vsak dan pol ure. Če nimaš časa, pa eno uro.”

Če ne veste, kako se lotiti, ali pa bi radi doživeli globljo meditacijo, potem so vam na voljo naši preizkušeni dodatki k meditaciji ali MEDITACIJSKI CD-ji, na katerih vas v globine lastnih energij vodi Andreja Novak s podporo energij Svetlobe.

Enostavna meditacija vas prevzame, da ji lahko sledite sproščeno in se začnejo v vaših energijah dogajati spremembe in posledično tudi v vašem življenju. BOŽANSKI RED – meditacijski podstavek vas v meditacijo popelje na dober način, saj vam sočasno “urejuje” vaš Steber Svetlobe, ki okrepi vaše energije. Naši ENERGIJSKI SPREJI pa vam pomagajo ustrezno pripraviti prostor, kjer boste meditirali, da vas stare energija ali vplivi iz okolja ne motijo.

Meditacija doma naj postane redna navada, pri kateri se lahko povežete vsi družinski člani. Meditacija za otroke naj ne bo nekaj težavnega, temveč nekaj, česar se bodo veselili. Preko naših meditacijskih vaj se otroci dobro prebujajo v svoje lepe energije in dobro gredo spat v zdravilne energije spanja z lastno Svetlobo. Vse meditacije so energijske meditacije, to ni le sprostitvena tehnika, temveč transformacijska pot vase, kjer spoznate sebe in svojo Svetlobno podporo, ki postane del vašega življenja.

Kategorija meditacija

Prikazovanje 1–12 od 24 rezultatov

Prikazovanje 1–12 od 24 rezultatov