Kalcedon kristal za grleno čakro

Kalcedon kristal za grleno čakro

8,00

✨ Spodbuja kreativnost in komunikacijo, zvišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje.

✨ Ugodno vpliva na srce, kosti in sklepe, pomaga tudi pri lajšanju bolečin; posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar zmanjšuje edeme.

DARILO: Brezplačno vam sprogramiramo kristal za področje, ki ga sami izberete (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Kalcedon je kristal za podporo grleni čakri.

Kako ti kalcedon pomaga?

angelit

  • Spodbuja kreativnost in komunikacijo, zvišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje. Pomaga ti, da se povežeš z osebnim angelom varuhom in ostalimi vodniki.
  • Pomaga pri negotovost in psihičnih obremenitvah ter poglobiti notranje občutke, da lahko ozavestiš prepričanja, ki te ovirajo pri duhovnem razvoju. Jasneje boste prepoznali želje vaše duše.
  • Ugodno vpliva na srce, kosti in sklepe, pomaga tudi pri lajšanju bolečin; posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar zmanjšuje edeme.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, po tvoji izbiri (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko vašo željo napišete v opombe, lahko pa nam pošljete mail na naslov info@angelca.si in zapišete svojo željo.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

.

Uporaba

Položi ga na grlo, od koder bo učinkovito razpošiljal svojo moč po celem telesu (to lahko kombiniraš z ametistom na čelni čakri).

.

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo vam enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namočite v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledate TUKAJ.

.

Astološka znamenja, za katera je kalcedon najbolj primeren

Devica, vodnar, ribi.

.

angelit 2Splošno o kristalih

.

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Grleno čakro lahko aktivirate in harmonizirate tudi z naravno kremo Calliope ali energijskim sprejem.

 

Dodatne informacije

Teža 11 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kalcedon kristal za grleno čakro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja