Akcija!

Set kristalov za zaščito

Original price was: 28,00€.Current price is: 23,80€.

-15%

☑️ SET ZA OSEBNO ZAŠČITO: Zaščitni komplet zlate spirale, citrina in tigrovega očesa, je popolno orodje za izboljšanje tvojega čustvenega ravnovesja, samozavesti in notranje moči. Citrin ti bo pomagal izboljšati počutje, medtem ko bo Tigrovo oko delovalo kot talisman za srečo in zaščito pred negativnimi energijami. Zlata spirala pa bo poskrbela za energijsko čistost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Osebni zaščitni komplet citrina in tigrovega očesa je sestavljen iz dveh kristalov, ki imata močne lastnosti za izboljšanje tvojega duševnega in čustvenega počutja in iz zlate spirale – najučinkovitejšega energijskega pripomočka, za čiščenje energij.

Delovanje zaščitnega kompleta:

Citrin je kremen, ki je običajno rumene ali oranžne barve, in se uporablja kot kristal za spodbujanje samozavesti, kreativnosti in občutka notranje moči. S svojo energijo lahko pomaga pri odpravljanju negativnih misli in čustev ter spodbudi pozitivno razmišljanje.

Tigrovo oko pa je kristal novih priložnosti, z močno energijo, ki deluje kot talisman za dobro srečo in zaščito pred uroki. Pomaga pri fokusu ter pri odpravljanju strahov in tesnobe. Prav tako lahko pomaga pri zaščiti pred negativnimi energijami in škodljivimi vplivi drugih.

Osebni zaščitni komplet vključuje oba kristala, tako da lahko izkoristiš kombinacijo njunih močnih lastnosti, izboljšaš svoje življenje in lažje dosežeš svoje cilje. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali so naravni in izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Naroči zdaj in doživi preoblikovalno moč Citrina in Tigrovega očesa!

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če vas zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža45 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za zaščito”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja