lesena deska
Energijska lesena deska za vročo posodo s spiralo

Energijska lesena deska za vročo posodo s spiralo

15,00

Energijska lesena deska  je primerna za vsakodnevno uporabo:

☑️ za pripravo hrane,

☑️ za serviranje hrane,

☑️ kot podstavek za posodo

☑️  slovenski izdelek in izvirno darilo

Dovoli svojemu telesu, da zaužito hrano sprejme s harmonično vibracijo.

 

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijska lesena deska za vročo posodo je namenjena harmonizaciji hrane, ki jo vaše telo zaužije.

Iskali smo učinkovit način, kako bi vam s spiralo lahko pomagali celovito in preventivno. Ne šele potem, ko že nastopijo določene težave. Zato smo oblikovali energisjko leseno desko za vročo posodo z vrezano spiralo. Kajti velikega pomena za naše zdravje in dobro počutje je hrana, ki jo uživamo.

.

Energijska lesena deska – uporaba

.

Podstavek je primeren za vsakodnevno uporabo – za vročo posodo ali zgolj kot podstavek za posodo s hrano. Je ročno obdelan in zbrušen. Okvirne dimenzije so 22×22 cm.

Podstavek je slovenski izdelek, premazan z oljem, primernim za stik s hrano. OSMO TOP OIL ustreza zahtevam standarda EN-71.3.

 

Delovanje energijske lesene deske

.

Vrezana spirala na lesenem podstavku deluje kot energijski ventilator, ki sprosti energije, prečisti elementarje (energijski mrčes) in entitete iz hrane, ki nam po zaužitju sicer lahko povzročajo slabo počutje, utrujenost ter prinaša jasnost in red v molekule hrane.

Na ta način vaše telo z zaužito hrano sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi vaš notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja.

Tako boste s pomočjo zaužite hrane spreminjali lastno vibracijo in postajali vse bolj pretočni in odprti za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij po vaših sistemih.

.

lesena deskaZakaj smo izbrali les?

.

Podstavek je narejen iz bukovega lesa, ker sledimo potrebam po varovanju narave, saj vemo, da je narava naše največje bogastvo. Les pa je trajnosten in naravno razgradljiv material. Poleg tega je že skozi stoletja uporabljen in preverjen material za tovrstne izdelke.

.

Kako lahko leseno desko z vrezano spiralo najbolje negujete?

.

Leseni podstavek z vrezano spiralo po uporabi nežno sperite z vodo, za trdovratnejše madeže lahko uporabite blago milnico ter ga obrišite s suho krpo. Za nego jo vsake toliko časa lahko rahlo premažete z olivnim oljem.

Tako kot ostalih lesenih izdelkov tudi tega podstavka ne smete prati v pomivalnem stroju ali pustiti, da stoji v vodi.

Povsem normalno je, da se leseni izdelki skozi čas in redno uporabo obrabijo in nekoliko spremenijo obliko, vendar to ne vpliva na funkcionalnost in delovanje tega podstavka oziroma vrezane spirale.

Les je živ material, zato se kupljeni izdelek lahko nekoliko razlikuje od izdelka na fotografiji.

.

V našem feng shui razdelku si lahko pogledate še ostale pripomočke za energijsko čist dom.

Dodatne informacije

Teža 650 g

1 mnenje za Energijska lesena deska za vročo posodo s spiralo

  1. Tinka (preverjena stranka)

    Tako smo se navadili na tole desko da vse serviramo na njej, če ne drugega, si jo damo tudi pod solato. Res super izdelek 👍

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.