Antioksidant MegaHydrate – 50 g (v prahu)

97,99

MegaHydrate je mineralni prašek, izjemen antioksidant za podporo optimalni prehrani in mladostnemu videzu. Vsebina: 50 g (v prahu)

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

MegaHydrate je mineralni prašek, ki deluje kot antioksidant. Vsebuje zelo majhne minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih ionov, ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. Antioksidantski potencial (ORP) meri Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani.

.

Sestavine praška

Hranilna vrednost:0 kcal (0 kJ)
Sestava MegaHydrate – 1 odmerek:
Kalij200 mg / 6% PDV
Natrij2 mg / 2% PDV
Magnezij1 mg / 1% PDV
Druge sestavine:
Kalijev citrat, askorbinska kislina, citronska kislina, oleinska kislina, silicij, bor.

Neto količina: 50 g

Antioksidant Megahydrate v prahu – priporočena uporaba

Plastenka vsebuje 50 g praška in dozirno žličko. Dve dozirni žlički predstavljata en dnevni odmerek (500 mg).

Neto količina: 50 g

Priporočena uporaba:

Priporočljivo je uživanje 2 dozirni žličke dnevno. Pri ošibelosti začnete z manjšim dnevnim odmerkom, da preprečite morebitne začetne težave razstrupljanja (začetne glavobole, slabosti, slabo počutje…) in ga postopoma povečujete. Pri obolenjih oz. če uživate zdravila, se je pred uporabo MegaHydrate (kot pri vsakem prehranskem dodatku), potrebno posvetovati z zdravnikom.

Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin.

MegaHydrate je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvedeno v ZDA.

Uvoznik: Institut.O d.o.o., Koper, Slovenija

Poglejte si vse prehrambene dodatke.

Dodatne informacije

Teža75 g

Sestavine

Uporaba

Priporočena uporaba

Priporočljivo je uživanje 2 kapsuli ali 2 dozirni žličke dnevno. Pri ošibelosti začnemo z manjšim dnevnim odmerkom, da preprečimo morebitne začetne težave razstrupljanja (začetne glavobole, slabosti, slabo počutje…) in ga postopoma povečujemo. Pri obolenjih oz. če uživate zdravila, se je pred uporabo MegaHydrate (kot pri vsakem prehranskem dodatku), potrebno posvetovati z zdravnikom.

Opozorila:

Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin.

MegaHydrate je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok.

1 mnenje za Antioksidant MegaHydrate – 50 g (v prahu)

  1. Lucija Metelko

    Lep pozdrav!

    Seveda sem zadovoljna z izdelki trgovine Angelce. Živo vodo MegaHydrate kupujem že dolgo, verjetno kakšni dve leti. Imela sem precejšne bolečine v kolku in živa voda MegaHydrate mi je pomagala pri tem, da so bolečine v kolku
    prenehale. Zato sedaj redno uživam živo vodo in bolečin v kolku ni več.

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja