Lesena deska iz oreha z ročajem | za energijsko čisto hrano

43,00

Inovativen kuhinjski pripomoček, ki poskrbi za energijsko čisto hrano brez tvojega truda. Obvezna oprema v vsaki kuhinji, primerna za vsakodnevno uporabo:

☑️ za pripravo hrane,

☑️ za serviranje hrane,

☑️ kot podstavek za posodo

☑️  slovenski izdelek, avtorsko delo Andreje Novak, izvirno darilo

Dovoli svojemu telesu, da zaužito hrano sprejme s harmonično vibracijo.

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Hrana mora v osnovi poskrbeti za dobro počutje. Zdrav način življenja povezujemo z gibanjem in prehrano. Vedno več ljudi veliko truda posveti zdravi, ekološki, lokalno pridelani hrani, kar je odlična pot do dobrega počutja. Kljub temu je vedno več dejavnikov, na katere nimamo vpliva. Nekateri ljudje pa si takšne hrane niti ne morejo več privoščiti. Zato smo v Angelci ustvarili rešitev za vse – lesena deska iz oreha z ročajem, z vrezano spiralo, ki energijsko čisti hrano.

Dovoli svojemu telesu, da zaužito hrano sprejme s harmonično vibracijo. Brez tvojega truda 😊.

Pomen vrezane spirale in delovanje

Vrezana spirala na leseni deski deluje kot energijski ventilator, ki sprosti slabe energije iz hrane (ki ti po zaužitju sicer lahko povzročajo slabo počutje in utrujenost). Uporaba deske z vrezano spiralo, prinaša jasnost in red v molekule hrane. Na ta način tvoje telo z zaužito hrano sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi tvoj notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja. Tako boš s pomočjo zaužite hrane spreminjal-a lastno vibracijo in postajal-a vse bolj pretočn-a in odprt-a za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij.

Uporaba lesene deske

Deska je primerna za vsakodnevno uporabo. Uporabljaš jo lahko:

  • kot podstavek za vročo posodo,
  • za serviranje hrane,
  • za pripravo hrane,
  • kot lep dodatek v kuhinji.

Preseneti svoje domače in goste z dodatkom, ki ima tako estetsko kot uporabno vrednost 😊.

Zraven deske prejmeš navodila za uporabo, zato je tudi zelo simpatično in praktično darilo.

Zakaj smo izbrali les ?

Deska je izdelana iz orehovega lesa, ker sledimo potrebam po varovanju narave, saj vemo, da je narava naše največje bogastvo. Les pa je trajnosten in naravno razgradljiv material. Poleg tega pa je že skozi stoletja uporabljen in preverjen material za tovrstne izdelke.

Lesena deska je ročno obdelana in zbrušena, premazana z oljem, primernim za stik s hrano. OSMO TOP OIL ustreza zahtevam standarda EN-71.3.

Deska je slovenski in avtorski izdelek Andreje Novak.

Kako lahko leseno desko z vrezano spiralo najbolje neguješ?

Leseno desko po uporabi nežno speri z vodo, za trdovratnejše madeže lahko uporabiš blago milnico ter jo obriši s suho krpo. Za nego jo vsake toliko časa lahko rahlo premaži z olivnim oljem. Tako kot ostalih lesenih izdelkov tudi tega podstavka ne smeš prati v pomivalnem stroju ali pustiti, da stoji v vodi. Povsem normalno je, da se leseni izdelki skozi čas in redno uporabo obrabijo in nekoliko spremenijo obliko, vendar to ne vpliva na funkcionalnost in delovanje te lesene deske.

Les je živ material, zato se kupljeni izdelek lahko nekoliko razlikuje od izdelka na fotografiji.

Pod izdelki za luksuzen dom si lahko pogledaš še ostale pripomočke za energijsko čist dom.

Dodatne informacije

Teža407 g

Dimenzije

Okvirne dimenzije so d: 38 cm (z ročajem), š: 18 cm (najširši del).

Material in vzdrževanje

Deska je izdelana iz lesa, ročno obdelana in zbrušena, premazana z oljem, primernim za stik s hrano. OSMO TOP OIL ustreza zahtevam standarda EN-71.3.

Deska je slovenski in avtorski izdelek Andreje Novak.

.

Vzdrževanje

.

Leseno desko po uporabi nežno speri z vodo, za trdovratnejše madeže lahko uporabiš blago milnico ter jo obriši s suho krpo. Za nego jo vsake toliko časa lahko rahlo premažeš z olivnim oljem. Tako kot ostalih lesenih izdelkov tudi tega podstavka ne smeš prati v pomivalnem stroju ali pustiti, da stoji v vodi. Povsem normalno je, da se leseni izdelki skozi čas in redno uporabo obrabijo in nekoliko spremenijo obliko, vendar to ne vpliva na funkcionalnost in delovanje te lesene deske.

Les je živ material, zato se kupljeni izdelek lahko nekoliko razlikuje od izdelka na fotografiji.

1 mnenje za Lesena deska iz oreha z ročajem | za energijsko čisto hrano

  1. Mateja

    Vse kremice so vrhunske,tako da si ne predstavljam nege obraza brez njih,naravne in pomirjevalne in zdravilne,da o deščicah ne govorim,doma so povsod,pod posteljo,sedežno v rastlinjaku…veselo poletje želim😻🌞Mateja

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja