Akcija!

Osnovni SOS paket s kristali

Original price was: 51,00€.Current price is: 39,04€.

Kamena strela kristal za kronsko čakro

Roževec kristal za srčno čakro

Ametist vijolični kristal za kronsko čakro

Baby zlata spirala - večnamenski energijski pripomoček

Mali Božanski red - podstavek za čiščenje vode in kristalov

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Delovanje kamene strele:

Sprejema in daje energijo, jo čisti in nevtralizira. Vpliva na fokus in jasne misli. Pomaga pri uresničevanju želja, doseganju ciljev, obvladovanju strahu, spodbuja domišljijo in krepi spomin. Osvobaja vsakodnevnih skrbi in težav. Veča in krepi avro, uravnoteži, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, poveča vitalnost, povrne smisel življenju.

Ugodno vpliva pri pogostih anginah, ekcemih, hemoroidih, levkemiji ter na pljuča in srce. Lajša tudi bolečine pri revmi. Njena uporaba se priporoča ljudem, ki imajo sivo ali zeleno mreno.

Delovanje kristala roževec:

Krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga ti pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Pomaga krepiti potrpežljivost, notranjo umirjenost, pozitivno usmerjenost. Ker je zelo blag, je primeren celo za dojenčke. Spodbuja domišljijo, kreativnost, jača intelekt. Je v pomoč pri glavobolih in migrenah.

Ugodno vpliva na: srce, ožilje ter živčni sistem, pomaga pri celjenju ran in zaraščanju brazgotin. Pomaga omiliti tudi: črevesne težave, drisko, izčrpanost, kašelj, nizek krvni pritisk, levkemijo, neplodnost, težave z očmi, pljuči, srcem in želodcem.

Delovanje kristala ametist:

Ametist je eden najboljših kristalov za lajšanje stresa in tesnobe. Krepi imunski sistem in celotni organizem. Nevtralizira škodljive energije in sevanja. Spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, pomaga pri zbranosti, spodbujanju domišljije, samozavesti, pomaga pri odvisnostih, strahovih. Pomaga pri odpravljanju glavobolov, težavami z nespečnostjo in jezo, pri težavah s pljuči (astma, brohnitis).

Ugodno vpliva na oči, srce, mišično tkivo, živčni sistem, presnovo in vitalnost.

Baby Zlata spirala – energijski pripomoček:

BABY ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki ti pomaga pri: boljši zbranosti pri učenju, sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin, psihični sprostitvi in navdihu, čiščenju vode, kristalov, hrane, itd., odličen pripomoček za energijske terapevte. Skupaj z zlato spiralo prejmeš tudi navodila za uporabo.

Kako uporabljaš Zlato spiralo kot podstavek za čiščenje kristalov:

ZLATA SPIRALA je zelo učinkovita tudi pri čiščenju kristalov. Na ta način se povežejo s svojim pra-izvorom, s kamninami, iz katerih izhajajo. S tem podstavkom se izbrišejo vsi programi in vse informacije, ki jih je človek zapisal v kristal in niso v podporo harmoniji posameznikovega življenja. Kristal postavi na ZLATO SPIRALO vsaj za 5 minut, da se kristal prečisti in sprejme povezavo s svojim virom. Lahko pa imaš kristale na zlati sprirali cel čas. 

Podstavek mali Božanski red za energijsko čiščenje:

Mali BOŽANSKI RED – podstavek za vodo in kristale se uporablja za čiščenje kristalov. Na ta način se povežejo s svojim pra-izvorom, s kamninami, iz katerih izhajajo. S tem podstavkom se izbrišejo vsi programi in vse informacije, ki jih je človek zapisal v kristal in niso v podporo harmoniji posameznikovega življenja.

Dodatne informacije

Kamena strela kristal za kronsko čakro

Teža55 g

Roževec kristal za srčno čakro

Teža55 g

Ametist vijolični kristal za kronsko čakro

Teža55 g

Baby zlata spirala - večnamenski energijski pripomoček

Teža22 g
Dimenzije5,5 × 5,5 cm

Mali Božanski red - podstavek za čiščenje vode in kristalov

Teža34 g
Velikost

Veliki, Mali

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osnovni SOS paket s kristali”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja