Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako uresničiti svoje cilje v letu 2024 – skrivnost manifestacije

Kako uresničiti svoje cilje je najboljše vprašati tiste, ki so že katerega uspešno realizirali. In sama sem jih kar nekaj  🙂 .

In ne glede na to, iz katerega področja so strokovnjaki ali kakšni cilji so bili, ki so jih uresničili, se pojavijo eni in isti odgovori, enaka navodila:

  1. ODLOČI SE, kaj si želiš doseči, (1)
  2. FOKUSIRAJ SE na to in sledi tej odločitvi vsak trenutek, vsak dan,
  3. VIZUALIZIRAJ SI, kako si to že dosegel in sledi tej viziji vsak dan,
  4. OPUSTI VSE DVOME, vse negativna čustva, preprosto jim ne dajaj moči in pozornosti.

Slovenski pregovor, ki pove vse naenkrat o uresničevanju ciljev:“Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.” 

Najpomembnejši korak za uresničevanje želja, se prične s postavljenim CILJEM in vprašanjem, če je želja ISKRENA?

kako uresničiti cilje

Zato najprej, preden se vprašate, kako uresničiti svoje cilje, raje preverite, ali si to, kar ste si postavili za cilj, RES ŽELITE?

Če so odgovori v smislu:

  • “ nisem 100% ”
  • “ moram še razmisliti ”,
  • “ ne vem, če je pravi čas,”
  • “ najprej morajo otroci odrasti ” ,

…. in podobno, potem ne izgubljajte časa, odgovor je NE.

Če pa je odgovor. “JA!” priletel takoj, potem imate vso podporo svoje Duše, svojih energij, da to realizirate.

Vse to, kar ste sedaj prebrali, že nekje v sebi veste.

Skrivnost, ki pa vam jo danes razkrivam in zaradi katere si je smiselno privoščiti MANIFESTACIJSKI PLANER, ki ga za vas pripravim vsako leto, saj ima močno povezavo z manifestacijo želja in obilja v letu 2024 in z luninim gibanjem, je Luna… Ta mistična sila, ki ustvarja plimo in oseko, ustvarja tudi takšne in drugačne dnevne priložnosti za vas. Ker bo v letu 2024 astrološki vladar Sonce, bo volja notranji otrok pomemben dejavnik, za uspešno uresničevanje ciljev in Magični manifestacijski planer je ustvarjen točno s tem namenom, da vas bo vodil in krepil notranjega otroka ter pripeljal do cilja – uresničenja želja.

letni planer

Kako uresničiti svoje cilje s pomočjo vpliva lune?

Luna ima velik vpliv na navade, razvade in dinamiko v življenju (2). Če si želite določene navade vnesti s svoje življenje, sprejeti nov način življenja, potem sprejmite podporne energije lune, ki vam v treh mesecih pomagajo ustvariti prave pogoje za vse, kar si želite.

To velja tudi pri opuščanju vseh razvad / odvisnosti.

MLAJ – MLADA LUNA je tako idealna za nove začetke, prvi krajec vas spodbuja k vztrajanju in vam krepi notranjo moč.

POLNA LUNA vas podpre pri očiščevanju vsega, kar se je iz preteklosti nabralo v vas, v vaših energijah.

ZADNJI KRAJEC vam pomaga zaključevati stvari na najboljši način in tudi najti čas za počitek. In ker je luna kot mati, ki daje vsak mesec nove priložnosti, bi bilo greh jih ne sprejeti. (3)

Kako uresničiti svoje cilje glede na to, v katerem horoskopskem znamenju se giblje luna?

Lunina energijska podpora se spreminja tudi glede na to, v katerem znamenju se luna nahaja. Zato je smiselno, da prilagodite ZAČETEK uresničevanja cilja glede na to, kaj luna v tistem dnevu podpira.

Kdaj začeti je najbolje in najlažje vprašati MAGIČNI PLANER 2024. Z dnevnim vpogledom vanj, izveste tudi v katerem znamenju je luna vsak dan in tako razjasnite vprašanje, kdaj začeti uresničevati svoje cilje.

Kako torej uresničiti cilje glede na gibanje lune?

OVEN

Ta luna prinaša energijo za fizične aktivnosti in usmerjenost v vse cilje, pripravi vas do tega, da začnete TAKOJ. Če še nihate, priporočam uporaba Marsa – naravnega gela za tuširanje.

.
BIK

Vas podpore pri ciljih z materialnimi učinki in podpira praktičnost. Da se ji popolnoma predate, uporabite Venero – naravni gel za tuširanje.

.

DVOJČKA

naravna krema Calliope

Vam aktivira komunikacijo in podporo za dobre ideje pri uresničevanju ciljev. Če vam to gre težje v življenju, sprejmite podporo naravne kreme Calliope.

.

RAK

Vam podpre vse cilje glede družinskega življenja, čustvene predanosti in sodelovanja doma. Pri tem vas lahko dobro podpre naravni energijski sprej Harmonia.

.

LEV

Prinaša dobre energije za realizacijo ciljev povezanih s fizično prenovo in uspeha v javnosti. Naravni sprej Freya (klikni za ogled) za samozavest bo takrat optimalen.

.

DEVICA

Vam podpre sistematičnost in učinkovitost pri kakršnemkoli doseganju cilja, da vztrajate ne glede na mnenje in stanje okolja. Moje Sonce energijski sprej za zaščito (klikni za ogled) bo takrat dobrodošel, da boste sistematični v pozitivno smer.

.

TEHTNICA

Naravna krema Kuan Yin

Vas sprosti, da pogledate na svoje cilje manj dramatično in jih začnete sprejemati in jim slediti z ljubeznijo. Naravna krema Kuan Yin (klikni za ogled) vam bo pomagala se sprostiti z energijami lune.

.

ŠKORPIJON

Vam podpre strast, da sledite svojemu cilju ter seveda aktivira zatrta čustva in miselne vzorce glede tematike cilja, da pridejo na ”plano” in se prečistijo. Naravni piling za telo Eros (klikni za ogled) iz hmelja je optimalen za to.

naravni piling za telo

.

STRELEC

Vam daje občutek svobode in optimizma, da je vse mogoče. Pri tem vas najbolje podpore energijski naravni sprej Dotik Svetlobe (klikni za ogled).

.

KOZOROG

Vam pokaže vse malenkosti, detajle, ki bi jih lahko pri cilju spustili. Zato vam podpre videnje, razumevanje tega, kar je potrebno narediti / spremeniti. Če vam to ne gre najbolje, vam bo pri tem pomagal energijski sprej Artemida (klikni za ogled), ki osveži in prečisti tudi vaš delovni prostor in dom.

.

VODNAR

Vam preda sveže in napredne ideje za cilje, novo perspektivo, ki vam lahko osvetlijo pot do cilja. Pri tem uporabite sprej Athena (klikni za ogled), ki ga lahko povsod nosite s sabo ter si pomagate na način, da osvežite prostor okoli sebe vendno ko potrebujete “uplifting”.

.

RIBI

Vas naredi bolj čustvene, zato se takrat usmerite v vztrajnost in obnovitve svojo čustveno pripadnost k svojim ciljem (in ne okolici). Naj vam pomaga energijski sprej Lakshmi (klikni za ogled), ki prečisti energije okolja in odstranjuje čustvene blokade, da se lahko odprete sprejemanju.

Ne pozabite pa najpomembnejšega: “Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.”

Srečno!

.

Andreja

 

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.