Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Kako uresničiti svoje cilje

Kako uresničiti svoje cilje je najboljše vprašati tiste, ki so že katerega uspešno realizirali. In sama sem jih kar nekaj  🙂 .

In ne glede na to, iz katerega področja so strokovnjaki ali kakšni cilji so bili, ki so jih uresničili, se pojavijo eni in isti odgovori, enaka navodila:

  1. odloči se, kaj si želiš doseči, (1)
  2. fokusiraj se na to in sledi tej odločitvi vsak trenutek, vsak dan,
  3. vizualiziraj si, kako si to že dosegel in sledi tej viziji vsak dan,
  4. opusti vse dvome, vse negativna čustva, preprosto jim ne dajaj moči in pozornosti.

Slovenski pregovor, ki pove vse naenkrat o uresničevanju ciljev: “Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.”

kako uresničiti svoje ciljeZato najprej, preden se vprašate, kako uresničiti svoje cilje, raje preverite, ali si to, kar ste si postavili za cilj, RES ŽELITE.

Če so odgovori v smislu:

  •  “nisem 100% “
  • “ moram še razmisliti”,
  •  “ ne vem, če je pravi čas,”
  •  “najprej morajo otroci odrasti” , …. in podobno, potem ne zgubljajte časa, odgovor je NE.

Če pa je odgovor. “JA!” priletel takoj, potem imate vso podporo svoje Duše, svojih energij, da to realizirate.

Vse to, kar ste sedaj prebrali, že nekje v sebi veste.

Skrivnost, ki pa vam jo danes razkrivam in zaradi katere je smiselno si nabaviti planer, ki ga za vas pripravimo vsako leto, saj ima povezavo z luninim gibanjem. Luna, ta mistična sila, ki ustvarja plimo in oseko, ustvarja tudi takšne in drugačne priložnosti za vas.

 

Kako uresničiti svoje cilje s pomočjo vpliva lune?

 

Luna ima velik vpliv na navade, razvade in dinamiko v življenju (2). Če si želite določene navade vnesti s svoje življenje, sprejeti nov način življenja, potem sprejmite podporne energije lune, ki vam v treh mesecih pomagajo ustvariti prave pogoje za vse, kar si želite.

To velja tudi pri opuščanju vseh razvad / odvisnosti.

Mlajmlada luna je tako idealna za nove začetke, prvi krajec vas spodbuja k vztrajanju in vam krepi notranjo moč.

Polna luna vas podpre pri očiščevanju vsega, kar se je iz preteklosti nabralo v vas, v vaših energijah.

Zadnji krajec vam pomaga zaključevati stvari na najboljši način in tudi najti čas za počitek. In ker je luna kot mati, ki daje vsak mesec nove priložnosti, bi bilo greh jih ne sprejeti. (3)

.

Kako uresničiti svoje cilje glede na to, v katerem horoskopskem znamenju se giblje luna?

kako uresničiti svoje sanjeLunina energijska podpora se spreminja tudi glede na to, v katerem znamenju se luna nahaja. Zato je smiselno, da prilagodite ZAČETEK uresničevanja cilja glede na to, kaj luna v tistem dnevu podpira.

Kdaj začeti je najbolje vprašati naš Planer, ki pa ga imajo tudi vse naše vedeževalke, terapevtke, tako da jih poleg drugih vprašanj o ljubezni, službi, selitvi v nov dom povprašate tudi to, kdaj začeti uresničevati svoje cilje.

Kako torej uresničiti cilje glede na gibanje lune?

OVEN

Ta luna prinaša energijo za fizične aktivnosti in usmerjenost v vse cilje, pripravi vas do tega, da začnete TAKOJ. Če še nihate, priporočam uporaba Marsa – naravnega gela za tuširanje.

.
BIK

Vas podpore pri ciljih z materialnimi učinki in podpira praktičnost. Da se ji popolnoma predate, uporabite Venero – naravni gel za tuširanje.

.

DVOJČKA

Vam aktivira komunikacijo in podporo za dobre ideje pri uresničevanju ciljev. Če vam to gre težje v življenju, sprejmite podporo naravne kreme Calliope.

.

Sprej za auro in prostor HarmoniaRAK

Vam podpre vse cilje glede družinskega življenja, čustvene predanosti in sodelovanja doma. Pri tem vas lahko dobro podpre naravni energijski sprej Harmonia.

.

LEV

Prinaša dobre energije za realizacijo ciljev povezanih s fizično prenovo in uspeha v javnosti. Naravni sprej Freya za samozavest bo takrat optimalen.

.

DEVICA

Vam podpre sistematičnost in učinkovitost pri kakršnemkoli doseganju cilja, da vztrajate ne glede na mnenje in stanje okolja. Moje Sonce energijski sprej za zaščito bo takrat dobrodošel, da boste sistematični v pozitivno smer.

.

TEHTNICA

Vas sprosti, da pogledate na svoje cilje manj dramatično in jih začnete sprejemati in jim slediti z ljubeznijo. Naravna krema Kuan Yin vam bo pomagala se sprostiti z energijami lune.

.

Naravni piling za telo GraceŠKORPIJON

Vam podpre strast, da sledite svojemu cilju ter seveda aktivira zatrta čustva in miselne vzorce glede tematike cilja, da pridejo na ”plano” in se prečistijo. Naravni piling za telo Eros iz hmelja je optimalen za to.

.

STRELEC

Vam daje občutek svobode in optimizma, da je vse mogoče. Pri tem vas najbolje podpore energijski naravni sprej Dotik Svetlobe.

.

KOZOROG

Vam pokaže vse malenkosti, detajle, ki bi jih lahko pri cilju spustili. Zato vam podpre videnje, razumevanje tega, kar je potrebno narediti / spremeniti. Če vam to ne gre najbolje, vam bo pri tem pomagal energijski sprej Artemida, ki osveži in prečisti tudi vaš delovni prostor in dom.

.

VODNAR

Vam preda sveže in napredne ideje za cilje, novo perspektivo, ki vam lahko osvetlijo pot do cilja. Pri tem uporabite sprej Athena, ki ga lahko povsod nosite s sabo ter si pomagate na način, da osvežite prostor okoli sebe vendno ko potrebujete “uplifting”.

.

RIBI

Vas naredi bolj čustvene, zato se takrat usmerite v vztrajnost in obnovitve svojo čustveno pripadnost k svojim ciljem (in ne okolici). Naj vam pomaga energijski sprej Lakshmi, ki prečisti energije okolja in odstranjuje čustvene blokade, da se lahko odprete sprejemanju.

Ne pozabite pa najpomembnejšega: “Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.”

Srečno!

.

Andreja

.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om