Koničasta kamena strela

65,00

Vnesi pozitivno energijo v svoj dom z edinstvenim kristalom koničaste kamene strele. Ta kristal deluje kot naravni filter za negativno energijo in hkrati izgleda čudovito kot okrasni element.

☑️ Material: kremen

☑️ Višina: približno od 9 cm do 10 cm

☑️ NAŠA POSEBNOST: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…), saj smo v tem strokovnjaki.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

10 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Vnesi pozitivno energijo v svoj dom z edinstvenim kristalom koničaste kamene strele. Ta kristal deluje kot naravni filter za negativno energijo in hkrati izgleda čudovito kot okrasni element.

Unikatni kristal ametist za dom – Ustvari mir in harmonijo v tvojem prostoru

Kristal Samostoječa Kamena Strela – Unikaten dodatek za tvoj dom

Kristal koničasta kamena strela je edinstven dodatek, ki bo v tvoj dom prinesel pozitivno energijo in hkrati deloval kot izjemen okrasni element. Ta kristal je narejen iz mineralov, ki so se oblikovali v naravi skozi tisočletja in ima neverjetno moč, da ustvarja pozitivno vibracijo v prostoru.

Energija kristala samostoječe kamene strele

Kristal samostoječe kamene strele ima izjemno močno energijsko polje, ki lahko izboljša tvoje počutje, zmanjša stres in pomaga pri premagovanju negativnih čustev. Kamena strela deluje kot naravni filter za negativno energijo, zato je še posebej koristen v prostorih, kjer se zadržuje veliko ljudi ali kjer je veliko elektromagnetnega sevanja.

Estetska vrednost kristala samostoječe kamene strele

Poleg svoje neverjetne energetske moči je kristal samostoječe kamene strele tudi izjemno lep okrasni element. Zaradi svoje edinstvene oblike in čudovite barve bo ta kristal pritegnil pozornost v vsakem prostoru. Uporabi ga kot dekoracijo na mizi ali na polici.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki si ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo zapišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

 

Dodatne informacije

Teža28 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Koničasta kamena strela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja