Citrin koničasta oblika

28,90

Konica citrin je odlična, če želiš spodbuditi več topline in pozitivno energijo v svojem domu. Poleg močne energijske zaščite, citrin pripomore tudi k izboljšanju počutja vseh domačih, saj s svojo vibracijo ustvarja bolj harmonično okolje v bivalnem prostoru.

☑️ Material: citrin

☑️ Premer: med 4 in 7 cm (vsak kos je unikaten, kot ga je ustvarila narava)

☑️ NAŠA POSEBNOST: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…), saj smo v tem strokovnjaki.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

(1 mnenje stranke)

2 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Če iščeš način, kako dodati toplino in energijo v svoj dom, potem je kristal citrin koničaste oblike prava izbira zate. Ta edinstveni kristal čudovite in tople rumene barve, krepi pozitivno energijo v tvojem domu.

Unikatni kristal citrin za dom – Spoznaj toplino in energijo kristala citrin

Kristal citrin – naravni vir energije in pozitivne atmosfere

Kristal citrin je znan po tem, da pospešuje kreativnost, samozavest in odpira nove priložnosti v življenju. Je simbol blaginje, uspeha in denarja. Ta prekrasen unikatni kos kristala koničaste oblike bo postal središče tvojega doma, ki vzbuja pozitivno energijo ter ti pomagal pri doseganju ciljev.

Toplina in energija kristala citrin

Ta kristal je odličen za vse, ki želite dodati več topline in energije v svoj dom. Citrinova energija bo pomagala odstraniti negativno energijo in spodbujati pozitivno energijo, kar bo izboljšalo počutje vseh in posledično ustvarilo bolj harmonično okolje v tvojem domu.

Konica citrin je enostavna za postavitev

Kristal citrin koničaste oblike je samostoječ in enostaven za postavitev kamorkoli v tvojem domu, kot so police, mize ali oltarji. Ta čudovit kos bo zagotovo popestril notranjost doma in ustvaril prijetno vzdušje.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki si ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo zapišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

 

Dodatne informacije

Teža208 g

1 mnenje za Citrin koničasta oblika

  1. B.

    Zakaj rada kupujem vaše kristale? Ker jih preprosto obožujem in je izbira le teh zame ravno pravšnja, ne preveč in ne premalo, so čudovitih oblik in norih barv. Veliko mi pomeni, da so energijsko čisti in vem, da so programirani, da se sami čistijo vsako noč, poleg tega pa mi ga gratis sprogramirate za področje po moji izbiri. Tudi nakup kristala kot darilo npr. za rojstni dan je bil pravo doživetje, saj je strokovno osebje pripomoglo, da sem kupila čisto drug kristal kot sem ga želela (za katerega sem vedela, da si ga obdarovana oseba želi) in izkazalo se je, da je nakup bil zadetek v polno, ne samo na pogled, ampak tudi glede na namero in rezultat. Hvala, ker ste🥰

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja