Kristalna krogla selenit

23,60

Kristalna krogla selenit je popolna izbira, če si želiš ohranjati pozitivno energijo v svojem domu. Absorbira negativno energijo iz okolja in jo pretvori v pozitivno. Uravnovesi tvoj prostor in zmanjša stres.

☑️ Material: selenit

☑️ Premer: cca 5,5 cm

☑️ NAŠA POSEBNOST: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…), saj smo v tem strokovnjaki.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

8 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Odpravi stres in napetosti v svojem življenju s kristalno kroglo selenit. Ta kristalna krogla se ponaša z edinstveno sposobnostjo, da absorbira negativno energijo iz okolja in jo pretvori v pozitivno. To je popoln kristal za ljudi, ki iščejo načine za uravnoteženje energij v svojem domu.

Kristalna krogla selenit – Popolna izbira za uravnoteženje energij v tvojem domu

Edinstveno oblikovanje naravnega kristala selenita

Kristalna krogla selenit je popolnoma naravni kristal, ki se naravno tvori v velikih blokih. Selenit ima edinstveno obliko in barvo, ki jo redko najdeš pri drugih kristalih. To daje kristalu tudi eleganten videz, ki se bo prilegal v vsak prostor.

Popolno darilo za ljubitelje joge in tiste, ki radi meditirajo

Kristalna krogla selenit je tudi popolno darilo za tvoje najbližje, ki se ukvarjajo z jogo, meditacijo ali z drugimi duhovnimi praksami. Selenit bo pripomogel k razvijanju notranjega miru, zmanjšal stres in spodbujal kreativnost. Popolno darilo za ljudi, ki iščejo notranji mir in harmonijo.

Uravnoteži energijo v tvojem prostoru s kristalno kroglo selenit

Selenit je eden od najbolj priljubljenih kristalov za uravnoteženje energij v prostoru. Kristalna krogla selenit pomaga pri preoblikovanju negativne energije v pozitivno, zato je odličen izdelek za vse, ki si želite ohranjati pozitivno energijo v svojem domu. Uporabiš ga lahko tudi v svoji spalnici, dnevni sobi, pisarni ali kjerkoli drugje.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki si ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo zapišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Dodatne informacije

Teža 635 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna krogla selenit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja