Sodalit kristal za ažna čakro

8,00

☑️ Pomaga ti ozavestiti in izraziti prepričanja, tako na verbalni ravni kot tudi skozi akcijo.

☑️ Pomaga pri zbranosti, stiku z intuicijo, dvigu samozavesti.

☑️ Ugodno vpliva na jetra, holesterol, oči, srce in pomiri živce.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje po tvoji izbiri (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…).

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

 

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Sodalit je kristal za ažna čakro.

Sodalit je znan kot kamen komunikacije, saj pomaga izboljšati komunikacijske spretnosti in povečati jasnost tvojih misli in govora. Sodalit je bil poznan že v antični Grčiji in Rimu ter naj bi ga uporabljali za dekorativne namene, saj ima lep modro-vijoličen odtenek, ki ga naredi privlačnega za uporabo v nakitu, kiparstvu in drugih umetniških delih.

Kako ti sodalit pomaga:

 • Krepi idealizem, željo po resnici in ti pomaga najti vedenjske vzorce, ki predstavljajo oviro tvojemu razvoju.
 • Pomaga ti ozavestiti in izraziti prepričanja tako na verbalni ravni kot tudi skozi akcijo.
 • Pomaga pri zbranosti, stiku z intuicijo, dvigu samozavesti.
 • Ugodno vpliva na jetra, holesterol, oči, srce in pomiri živce.

Odlična podpora za:

 • samozavest,
 • karierni uspeh in fokus.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje po tvoji izbiri (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo napišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si in zapišeš svojo željo.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

Uporaba sodalita

Sodalit se uporablja za različne namene:

 • Zdravljenje: sodalit se uporablja v alternativni medicini za zdravljenje mentalnih in fizičnih težav. Pri nas ga najdeš tudi v setu kristalov za 7 čaker, ki je namenjen čiščenju in aktiviranju čaker. Kot žepni kamen pa se uporablja med drugim tudi za zbranost in komunikacijo.
 • Nakit: sodalit se pogosto uporablja v obliki nakita, kot so zapestnice, ogrlice in prstani.
 • Fokus, konecntracija in motivacija: v Angelci smo zate pripravili dva seta kristalov s sodalitom: za fokus in karierni uspeh ter set kristalov za otroke.

Poglej si tudi članek o uporabi kristalov.

Astrološka znamenja, za katera je sodalit najbolj primeren

Devica, škorpijon, strelec. V Angelci najdeš sodalit kot kristal za strelce.

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

 • uporaba Zlate spirale,
 • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
 • za par minut kristal namočite v slano vodo.
 • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Ažna čakro lahko aktiviraš tudi z uporabo naravne energijske kreme za obraz in telo Artemida, in uporabo energijskega spreja za auro in prostor.

 

Dodatne informacije

Teža31 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sodalit kristal za ažna čakro”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja