Akcija!

Set kristalov za samozavest

Original price was: 28,00€.Current price is: 23,80€.

-15%

☑️ SET ZA SAMOZAVEST: Izboljšaj svojo samozavest z našim setom zlate spirale, sončevega kamna in tigrovega očesa. Sončev kamen te bo napolnil s pozitivno energijo, medtem ko ti bo kristal tigrovo oko pomagal aktivirati voljo. Zlata spirala pa bo poskrbela za energijsko čistost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Začuti svoje talente in jih pokaži svetu. Set s kristali za samozavest vsebuje energijski pripomoček zlato spiralo in dva sinergijska kristala. Sončev kamen te bo napolnil s pozitivno energijo, medtem ko ti bo kristal tigrovo oko pomagal aktivirati  voljo in te podprl pri čutenju svoje prave identitete. V kombinaciji z zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori set najučinkovitejši energijski pripomoček.

Delovanje seta za angelsko podporo:

Sončev kamen je znan po tem, da vnaša optimizem in simbolizira sonce, kar pomeni, da ima močno energijo Svetlobe. To energijo lahko uporabiš za izboljšanje svojega počutja, še posebej takrat, ko čutiš tesnobo.

Tigrovo oko pa ti lahko pomaga odkriti svojo pravo identiteto in aktivirati notranjo voljo. S tem kristalom boš imel/a boljši nadzor nad svojim življenjem, saj te spodbuja k sprejemanju novih izzivov in priložnosti. Tigrovo oko ugodno lahko pomaga tudi pri uravnavanju prebavnega sistema in izboljšanju splošnega zdravja.

Set za samozavest vključuje oba kristala, tako da lahko izkoristiš kombinacijo njunih zdravilnih lastnosti, izboljšaš svoje počutje in lažje začutiš svoje unikatne talente. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka. Sončev kamen je sintetični kamen, tigrovo oko pa je naravni kristal.

Naroči zdaj in doživi sinergijsko delovanje tigrovega očesa in sončevega kamna!

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če vas zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža 36 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za samozavest”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja