Citrin rumeni kristal za solarni pleksus

8,00

☑️ Spodbuja veselje, kreativnost in samozavest.

☑️ Uporablja se za privabljanje bogastva in obilja v življenje.

☑️ Odpravlja nočne more in pomaga pri zmanjševanju negativnih čustev, kot sta depresija in tesnoba.

☑️ Krepi telo, zdravi opekline, ledvice, jetra, pospešuje prebavo, krepi imunski sistem, srce in ožilje.

☑️ Pomaga šolarjem pri doseganju boljših učnih uspehov.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…), saj smo v tem strokovnjaki.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Citrin je rumeni kristal za podporo solarnemu pleksusu.

S svojo čudovito rumeno barvo je citrin znan kot kamen pozitivne energije, ki pomaga pri spodbujanju blaginje, kreativnosti in samozavesti. Ime je dobil po francoski besedi za limono (citron). Citrin je kot sonce in aktivira vibracije veselja.

Citrin je bil uporabljen že v antiki za različne namene. Na primer, v stari Grčiji in Rimu so uporabljali citrin kot okrasni kamen in amulet za zaščito pred negativnimi vplivi. Prav tako so ga uporabljali kot talisman za pridobivanje bogastva in obilja. V srednjem veku je bil citrin uporabljen za zdravljenje prebavnih težav in zdravljenje ran. Verjeli so, da ima citrin sposobnost odpravljanja negativne energije in preprečuje širjenje črne kuge.

Delovanje citrina

 • Spodbuja veselje, kreativnost in samozavest.
 • Uporablja se za privabljanje bogastva in obilja v življenje.
 • Odpravlja nočne more in pomaga pri zmanjševanju negativnih čustev, kot sta depresija in tesnoba.
 • Krepi telo, zdravi opekline, ledvice, jetra, pospešuje prebavo, krepi imunski sistem, srce in ožilje.
 • Pomaga tudi pri lajšanju težav z astmo, diabetesom ter ledvicami in mehurjem. Zmanjšuje otekline, prebavne in seksualne težave.
 • Pomaga šolarjem pri doseganju boljših učnih uspehov.

Je odlična podpora za:

 • samozavest,
 • privlak blaginje,
 • otroke – za izboljšanje učnega uspeha.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje po tvoji izbiri (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo napišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si in zapišeš svojo željo.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

Rumeni kristal citrin – uporaba

Citrin se uporablja na različnih področjih:

 • Zdravljenje: uporablja se v alternativni medicini za zdravljenje fizičnih in čustvenih težav. Pri nas ga najdeš tudi v setu kristalov za 7 čaker, ki je namenjen čiščenju in aktiviranju čaker (v setu je citrin ali rumeni kalcit). Citrin naj bi pomagal pri zmanjševanju negativnih čustev, kot sta depresija in tesnoba.
 • Samozavest: Citrin naj bi pomagal pri kreiranju samozavesti in poguma. Pri nas ga najdeš v setu kristalov za zaščito saj ti bo skupaj s tigrovim očesom pomagal pri samozavesti in notranji moči.
 • Bogastvo in obilje: Citrin se pogosto uporablja za privabljanje bogastva in obilja v življenje. Nosi ga v žepu da ti aktivira vibracijo obilja in veselja.
 • Kreativnost: za boljši uspeh v šoli ga lahko šolarji postavijo na mizo, ko se učijo.

Rumeni kristal citrin se lahko uporablja tudi na druge načine, odvisno od posameznikovih potreb in interesov. Na splošno pa se uporablja kot kamen za spodbujanje pozitivne energije, blaginje in duševnega zdravja. Poglej si tudi članek o uporabi kristalov.

Astrološka znamenja, za katera je citrin najbolj primeren

Dvojčki, devica, tehtnica, vodnar.

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

 • uporaba Zlate spirale,
 • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
 • za par minut kristal namoči v slano vodo.
 • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Solarni pleksus lahko aktiviraš tudi z naravno energijsko kremo za obraz in telo Freya ali energijskim sprejem za auro in prostor.

Dodatne informacije

Teža55 g

1 mnenje za Citrin rumeni kristal za solarni pleksus

 1. Vesna (preverjena stranka)

  Pozdravljeni,

  kristala rumeni Citrin sem kupila za svoja otroka glede na zahteve v šoli, da se bosta bolje organizirala in pokazala več odgovornosti za njuno šolanje.
  Mia lepo napreduje, Žan pa včasih malo trmasto vztraja pri svojem načinu delovanja in učenja, ki pa včasih ni učinkovit oz. na računalniku počne še druge stvari ne samo šolskih, zato se vse skupaj zavleče v pozne večerne ure. “Puberteta” , mogoče?! Delamo na organizaciji šolskega dela in časovnem okvirju koliko časa bo porabil za naloge in učenje, da mu ostane čas tudi za sprostitev.
  Kristal sta oba lepo sprejela in ga imata pri sebi na pisalni mizi oz. ga vzameta s seboj v šolo, ko imata ustno ali pisno preverjanje. Opazila sem večjo umirjenost pri reševanju domačih nalog in učenju pri obeh. Mia je opazila večjo koncentracijo pri pisanju testov. V šoli je vse O. K., pravi. Prav tako je opazila spremembo, vendar ne zna opisati kaj je to. Menim, da je to pozitivna stvar, prav tako se oba počutita boljše. Žana je včasih rad bolel trebuh, sedaj tega ni več.

  Upam, da bo bolje še na ostalih področjih, kjer omenjeni kristal tudi deluje.

  Hvala vam za pomoč in vaš izdelek.

  Lep pozdrav,
  Vesna

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja